DragonBallZ Supersonic Warriors
Moderator: Moderatorzy
- GokuSSJ = Dyninio
- SSJ 2
- Kontakt:
DragonBallZ Supersonic Warriors
Gra ,a moze gral w ktos w wersje DragonBallZ Supersonic Warriors i wie jak sie robie te specjalne ataki np:taki duzy pomaranczowy promien albo te durze ataki .jak ktos gral i wie to niech mi pomorze

Zapraszam wszystkich fanow anime[a jest ich tutaj chyba duzo
] Na moje najnowsze forum o tematyce anime
www.ssjanime.fora.pl
www.ssjanime.fora.pl
Hmmm, ostatnio grałem w to u kolegi, wiem, że na tutorialu to pisze, więc pożesz wyczytać, w każdym razie są 2 rodzaje ataków: Z daleka i z bliska(sam nie pamiętam który więcej odbiera), oba stosuje się tak samo, to jest jakaś kombinacja przycisków naciskanych jednocześnie(coś z łądowaniem). Napisze jeszcze raz jak będe pewny, albo ulepsze posta
Ta gierka jest strasznie prosta w obsłudze 
Ja już po trzeciej walce umiałem wykonywać Techniki Energetyczne
Dopiero podczas przeglądania menu znlazłem tutorial, a tam było wszystko napisane
Dajmy na to, że masz obstawione klawisze tak:
a-zmiana postaci
s-ładowanie
z-cios (ten silniejszy);
x-cios(słabszy);
Na początek musisz mieć PONAD 50% ki (czasem trzeba mieć 100%)
Ładujesz się...jeśli koło % Ki pojawi się strzałka-naciskasz (cały czas trzymając ładowanie) z i x-powinieneś wykonać super atak
Jeśli jesteś blisko wroga, naciskasz z i x-wtedy znikasz i pojawiasz się przy przeciwniku, zadajesz cios-NIE DA SIĘ przed tymo bronić ]:->
Jeśli chcesz wystrzelić serie KI-Balli naciskasz ładowanie i x
Jeśli chcesz zrobić silniejszy KI-Ball robisz to samo, tyle że z z (można zrobić też silniejszą wersje-trzeba przytrzymać)
Jeśli możesz zmienić postać i masz minimum 25% KI, to naciskasz a i strzałke w kierunku wroga-postać powinna się zmienić i znaleść za plecami wroga
No i chyba można robić specjalne (unikatowe) ruchy naciskając a i s
Ja już po trzeciej walce umiałem wykonywać Techniki Energetyczne
Dopiero podczas przeglądania menu znlazłem tutorial, a tam było wszystko napisane
a-zmiana postaci
s-ładowanie
z-cios (ten silniejszy);
x-cios(słabszy);
Ładujesz się...jeśli koło % Ki pojawi się strzałka-naciskasz (cały czas trzymając ładowanie) z i x-powinieneś wykonać super atak
Jeśli jesteś blisko wroga, naciskasz z i x-wtedy znikasz i pojawiasz się przy przeciwniku, zadajesz cios-NIE DA SIĘ przed tymo bronić ]:->
Jeśli chcesz zrobić silniejszy KI-Ball robisz to samo, tyle że z z (można zrobić też silniejszą wersje-trzeba przytrzymać)
Jeśli możesz zmienić postać i masz minimum 25% KI, to naciskasz a i strzałke w kierunku wroga-postać powinna się zmienić i znaleść za plecami wroga
Dasz link skond mogę ją ściągnąćNemezis pisze:Ta gierka jest strasznie prosta w obsłudze
Ja już po trzeciej walce umiałem wykonywać Techniki Energetyczne![]()
Dopiero podczas przeglądania menu znlazłem tutorial, a tam było wszystko napisane![]()
a-zmiana postaci
s-ładowanie
z-cios (ten silniejszy);
x-cios(słabszy);
Jeśli możesz zmienić postać i masz minimum 25% KI, to naciskasz a i strzałke w kierunku wroga-postać powinna się zmienić i znaleść za plecami wroga![]()
Jestem redKai 
Beyblade rządzi!!

Beyblade rządzi!!

Grę? Bo tutorial jest w grze
...
Grę można ściągnąć ze strony tego forum
(http://ssjpower.net/index.php?id=gry , gdyby ktoś nie wiedział
)
Szkoda, że nie da się grać na 2 graczy-chyba że da się jakoś emulować połączenie 2 game boy'ów przez emulator? Jeśli by ktoś wiedział ,,jak-to-zrobić"...to niech napisze
Bo mam znajomego, który w to gra...a chciałbym się z nim sprawdzić (przez net'a)
Grę można ściągnąć ze strony tego forum
Szkoda, że nie da się grać na 2 graczy-chyba że da się jakoś emulować połączenie 2 game boy'ów przez emulator? Jeśli by ktoś wiedział ,,jak-to-zrobić"...to niech napisze
Bo mam znajomego, który w to gra...a chciałbym się z nim sprawdzić (przez net'a)
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.LOL z ciebieLeonardo pisze:kurde moze ktos zapodac linka z kad sciagnac rom ssw2 tzn super sonic warrior 2
2.Nie ma takiego emulatora jeszcze (to wytlumacza zrobienie ciebie LOLem)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No tak samo ktos ma BT (ktos mu kupoil itp.) a nie moze w niego grac na Komputerze bo nie ma jeszcze emulatora to tej gryKris pisze:ja mam ten rom ale niema emulatora który by to odpalił
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
masz supersonic wariors 2? moglbys mi go przeslac na poczte Vexeta@wp.pl lub podac linka?Kris pisze:ja mam ten rom ale niema emulatora który by to odpalił