Co dało wam oglądanie Dragonballa?
Moderator: Moderatorzy
No i co wtedy
Przyjde i co
Zamienisz się w SSJ i zabijesz mnie
Coraz bardziej myślę, że DB robi Wam, dzieciom wodę z mózgu 
Co dało Wam oglądanie DB Question Odpowiedzi proszę umieszczać pod tym postem. Jeśli już ktoś wyraził swoją opinię proszę siedzieć cicho. Dziękuję za uwagę. Już mi ręka zaczęła drżeć i chciałem komuś dac ostrzeżenie.
Co dało Wam oglądanie DB Question Odpowiedzi proszę umieszczać pod tym postem. Jeśli już ktoś wyraził swoją opinię proszę siedzieć cicho. Dziękuję za uwagę. Już mi ręka zaczęła drżeć i chciałem komuś dac ostrzeżenie.
Co dało mi oglądanie dragonball'a?? Praktycznie wszystko, począwszy od marzeń, aż po styl życia. Dzięki dragonballowi jestem na tym pięknym forum i zapoznaje się z bardzo wieloma osobami. Dzięki dragonballowi nie czuje się pusty, bezniego świat byłby dla mnie niczym. Dzięki niemu mam w co grać, moge pisać fan ficki i rysować fan arty. Nigdy nie wyżeknę się dragonball'a, ponieważ to on kształtował mój charakter, wpłynął na moje życie i pomagał przetrwać w trudnych chwilach...
Czytaj wszystkie posty żeby zrozumieć = .=Vegetto pisze:Arti nierozumniem sądzisz że od dragon ball'a się głupieje przeciż sam go oglądałeś inaczej byś na tym forum nie pisałArti pisze:No i co wtedy![]()
Przyjde i co
Zamienisz się w SSJ i zabijesz mnie
Coraz bardziej myślę, że DB robi Wam, dzieciom wodę z mózgu
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Off;No dobra inteligencie powiedz mi skąd wiesz jak wygląda muszla klozetowa. Ba nie powiesz mi, że w twoim kartonie jest tak skomplikowane urządzenie
Sowją drogą twoja głowa napewno tma pasuje.Eastwood offujesz w każdym temacie wię się przymknij
On-topic:Co dało oglądanie DB? Dużo przyjemnośći, nauczył mnie ogładać coś i nie marudzić(np. jak ktoś gra to lubie sobie tera popatrzeć), czekania(na kolejny odcinek ofc) oraz różnych ciekawych uczuć, których tam nie brakowało np. poświęcenie.
Pozdro
On-topic:Co dało oglądanie DB? Dużo przyjemnośći, nauczył mnie ogładać coś i nie marudzić(np. jak ktoś gra to lubie sobie tera popatrzeć), czekania(na kolejny odcinek ofc) oraz różnych ciekawych uczuć, których tam nie brakowało np. poświęcenie.
Pozdro
Ostatnio zmieniony ndz lut 19, 2006 8:57 am przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
-
3doom.Isildur
- Przeciętny wojownik
db
Dragon ball jest git i zawsze bedzie git.
Dragon ball nauczyło mnie zarabiać (zarabiać na ODcinkiach)
i postawilem sie 2 lata starszemu . zmasakrowalem go jak vegeta zarbona .
Dragon ball nauczyło mnie zarabiać (zarabiać na ODcinkiach)
i postawilem sie 2 lata starszemu . zmasakrowalem go jak vegeta zarbona .
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jesli za to ma sie bana , to doprawdy Rav maou sama zaczal byc podobny do swojego idolaEastwood pisze:Ten admin jest chyba ślepy.Stary załóż okulary
musze dac temat "obrazy na uzytkownikow ktore zle moga sie skonczyc" zeby dac przyklady ostrzegawcze
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ten temat ma już kilka miesięcy...BH Daimaouji pisze:Jesli za to ma sie bana , to doprawdy Rav maou sama zaczal byc podobny do swojego idolaEastwood pisze:Ten admin jest chyba ślepy.Stary załóż okulary
musze dac temat "obrazy na uzytkownikow ktore zle moga sie skonczyc" zeby dac przyklady ostrzegawcze
Przecież nie po to zakładam forum, żeby pozwolić się na nim wyzywać.
To byłby szczyt masochizmu. (nie czepiać się hiperboli, nie mogę znaleźć lepszego zwrotu).
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta , ale teraz to wyglada tak , zreszta poki nie ma tych uzytkownikow (ktorych nickow nie podam) , ja sie z nikim nie kloceRav pisze:Przecież nie po to zakładam forum, żeby pozwolić się na nim wyzywać.
BTW Dzieki za info , Rav san
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Co mi dało oglądanie Dragon Balla? Z pewnością przyjemność, jednak jeżeli chodzi o to jakie wpływy na mnie wywarło- powiem z statysfakcją że żadne. Wolę nie wzorować się na db, ani żadnych innych anime.
Jedyne co wywarło na mnie jakiś wpływ z całego tego serialu było jedynie, krótkim zauroczeniem w świecie wielkich walk i bezgranicznej siły.
Jedyne co wywarło na mnie jakiś wpływ z całego tego serialu było jedynie, krótkim zauroczeniem w świecie wielkich walk i bezgranicznej siły.

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają