Najbrutalniejszy czarny charakter w DB, DBZ i DBGT

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Majin Vegeta
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: Majin Vegeta »

a jak dla mnie to top5 najBRUTALNIEJSZYCH
to:
1. Broly: nie mial litosci dla ojca ani dla nikogo we wszechswiecie ale w sadzie mozna sie powolac na niepoczytalnosc umyslowol brolego
2. Buu: bylo mowione jak buu (zauwaszmy ze byl demonem) niszczyl przed zamknieciem go w komorze i ile zniszczyl po wyjciu z niej.
Co prawda to szystko odbutowano ale zniszczyl.Chociaz moze mial troche dobra bo tak by nie pokochal mr. Satana
3. A to moze byc zaskoczeniem ale na 3 miejscu ustawilem androidy:
nie mialy litosci dla nikogo nawet dla siebie nawzajem, w przyszlosci trunksa wybily mnostwo istnien na ziemi a ze nie zabraly sie za wszechswiat to co innego ale tu chodzi o brutalnosc
4: Frezer: po co w sumie frezer zabijal i niszczyl inne swiaty? nie wiem (moze przegapilem ten odcinek? :P) ale i tak byl brutalny
5:5 to chyba bedzie ktos z gt... moze shenron 1gwiazdkowy ale nie wiem czemu...byl najslilniejszy w calym db
to tyle...
A komurczak to byla ciota tak na dowidzenia
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Najwięcej bałaganu zawsze robił Broly, 3 filmy bałaganu, klony też zaliczam. w filmie kinowym 8, robi sieczkę, cała galaktyka zmieciona w pył i tyle. Wojowników też traktował jak szmaty, ojca zgniótł po mistrzowsku wręcz... :twisted:
Freeza też dużo ras zniszczył, ale jednak Brly całą galaktykę, czyli według Dragon Ball'owego wszechświata, jego 1/4, wszakże wiemy, że śwait Db oprocz nieba, itd. dzielił się na 4 galaktyki żyjących.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Arti pisze:Aquamena stworzyłem specjalnie po to aby był ktoś gorszy od BH....
Ale Aquamana stworzyles PRZED tym jak dawalem swoj prawdziwy charakter , dobra koniec offtopicu wracamy do (oficjalnych) wrogow z DB a nie o wrogach by fans
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

kris13 pisze:co prawda BH jest bardzo silny ale największą rozrube zrobił Brollin

Wybacz że się czepiam ,ale nie kojażę żadnego Brollina .Znam Brollego i Bojacka z postaci zaczynających się na B (wojowników oczywiście ).
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

kris13 pisze:co prawda BH jest bardzo silny ale największą rozrube zrobił Brollin
Brollin? A z kim Broli sie scalil?! albo czy to imie dla jego kuzyna?

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

BH Daimaouji pisze:
Brollin? A z kim Broli sie scalil?! albo czy to imie dla jego kuzyna?
Oj czepiacie sie :P Chodziło mu pewnie o Brolly'ego
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

najokrutniejszy to był broli niszczył wszystko a nawet zabił swojego ojca
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Swego czasu byl to Vegeta. Nawet pamiętam sytuacje kiedy Goku mówil do Vegety jaki to on okrutny. Zabijal i czerpal z tego sadystyczną przyjemnośc. :twisted:

Pozdro
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

pp3088 pisze:Swego czasu byl to Vegeta. Nawet pamiętam sytuacje kiedy Goku mówil do Vegety jaki to on okrutny. Zabijal i czerpal z tego sadystyczną przyjemnośc. :twisted:

Pozdro
Mroczna racja , ale ta przed sajanami to Piccolo Daimaou rulez :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Wszystkie postacie złe były brutalne. Ale przede wszystkim chyba Cell i Brolly. Ten drugi robił rozpierduchę w całym kosmosie. Za to "Komórczak" "pięknie" zabijał. Wyobrażacie to sobie? Ktoś wbija Ci ostrze w ciało i powoli wysysa...uch...xD
Ostatnio zmieniony śr sty 16, 2008 9:41 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

A teraz wszystkich zbije z tropu...
Najokrutniejszą postacią w całym DB był... Król Yemma XD Ja bym nie miał serca, na wysyłanie duszyczek do piekła, bądź nieba...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ta krol Enma (ale ci amerykanie dali ime) to ja juz po smierci spotkac Boga niz go :shock:

Update

Hmmmmmm wlasnie bylem na stronie www.dragonballz.de i przypomnailem sobie o mocy tego Kroliczego wladcy , przeciez on mogl zamieniec KAZDEGO w marchewke , wiec nawet WIELKI Bu Bu by z nim przegral , co o tym myslicie?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

Tak samo Wielki Buu mógł każdego zmienić w cukierka, jego moc była na tej samej zasadzie co Królika. Trzeba też wziąść pod uwagę, że demon dysponował dużo większą mocą i szybkością, więc zanim Królik zorientował się kto przed nim stoi, zostałby zmieniony w żelka. No i chyba myślałby o ucieczce, niż walce z Buu.

Najokrutniejszą postacią był -mym zdaniem - Freezer oraz Cell, bądź też Kid Buu. Wszyscy oni rozkoszowali się sprawianiem krzywdy przciwnikowi, powodowaniem bólu, zadawaniu cierpienia. Chengeling zanim zabił Vegete na Nameck, długo się nad nim znęcał, Cell usilnie próbował wymuxić złość u Gohana poprzez m.in. łamaniem mu żeber. Kid Buu podczas walki z Vegetą szkolił się w zawodzie kata, dusząc, męcząc i zadając niebywałę cierpienia Saiyaninowi.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 :wink:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ale Bu Bu nie zamienial ich , gdy go dokneli (gdyz Herkules juz dawno bylby cukierkiem :lol:) on zamienil ich w inny sposob
Szpaner pisze:Wszyscy oni rozkoszowali się sprawianiem krzywdy przciwnikowi, powodowaniem bólu, zadawaniu cierpienia. Chengeling zanim zabił Vegete na Nameck, długo się nad nim znęcał, Cell usilnie próbował wymuxić złość u Gohana poprzez m.in. łamaniem mu żeber. Kid Buu podczas walki z Vegetą szkolił się w zawodzie kata, dusząc, męcząc i zadając niebywałę cierpienia Saiyaninowi.
Ta , ale amatorzy kreca sie po tym wszechswiecie :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

BH Daimaouji pisze:Ale Bu Bu nie zamienial ich , gdy go dokneli (gdyz Herkules juz dawno bylby cukierkiem :lol:) on zamienil ich w inny sposob
Swojim "ogonem" na czubku głowy strzelał promieniami, które zamieniały w "cukierki", ale Bubu nie zamieniał w cukierki. Mógł zamienić w co tylko chciał, a że taka była jego wola... xD(Jak ja bym chciał mieć Bubu za przyjaciela... poprosil bym, aby zamienil moj zegraek w worek z milionem zlotych itp.)
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
ODPOWIEDZ