Twoje fav characters
Moderator: Moderatorzy
Gutek nieobrażaj sie,ja też lubie boliego ale i go naśladuje,pytaj sie u mnie w szkole 
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2004 7:52 pm przez skibix, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Popieram. Ja też udaje swoje fav characters i tylko zabijam na niby (lub w grach) , ludzie są takimi żałosnymi istotami naszczęście nie wszyscy są tacy egoisticzni.gutek pisze:Sami sie leczcieZe mną wszystko Ok!!! Trzeba być prawdziwym fanem swojej fav postaci, a ja taki jestem i staram sie ich naśladować
Pozdro prawdziwi fani
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2004 9:32 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kopnij lepiej kota wszak są to takie żałosne istoty!macix pisze:Ja biore mojego psa jestem vegetto a pies buu(fat buu) i kopie go jak herculesa cell(za co go lubie)
Hmmmmmmmmmmmm to pies jeszcze nie zabił tego kota? Hmmmmmmmm aż TAK bardzo boisz sie twojej siostry że nie nauczyłeś twego psa atakować koty?!macix pisze:Dobry pomysł bo pies jest mój a kot to jest mijej siostry i szkoda psa z rodowodem
A ja gram w SB3 , jestem Vegetą a mój przeciwnik to kakarotto , rozwalam kakarotta i złości mijają takżemacix pisze:Ja biore mojego psa jestem vegetto a pies buu(fat buu)i kopie go jak herculesa cell(za co go lubie)i złości mijają
Dobra kończmy te offtopicy albo będziemy mieć bany! Mówie Serio!
Ostatnio zmieniony pn sty 10, 2005 10:45 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 9 razy.
Moją ulubioną postacią jest Vegeta. Tak jak on jestem pełny dumy(ale bez przesady) i zawsze mam ochote puścić mały energetyczny atak w zatłoczonuch miejscach

Poza tym lubie Tronka i Gotena, a co za tym idzie, i ich fuzje

Poza tym kocham wszystkie fuzje, dlatego Vegetto i Gogeta są fav!!!

Broli też jest niezły...,... tylko okropnie zły!!! I za to go lubie!!!

Oprócz tego lubie jeszcze Son-Gohana, Bardocka, Thalesa(Turtlesa) i wiele innych!!!

Poza tym lubie Tronka i Gotena, a co za tym idzie, i ich fuzje

Poza tym kocham wszystkie fuzje, dlatego Vegetto i Gogeta są fav!!!

Broli też jest niezły...,... tylko okropnie zły!!! I za to go lubie!!!

Oprócz tego lubie jeszcze Son-Gohana, Bardocka, Thalesa(Turtlesa) i wiele innych!!!
Ostatnio zmieniony czw gru 23, 2004 8:43 am przez Dae, łącznie zmieniany 2 razy.
Moją ulubioną postacią jest oczywiście Vegeta!! Normalnei uwielbiam go, kocham, szaleję ...
On jest po prostu cudowny. Jego charakter... Ehhh...
Kurczę, fajny jest taki facet- taki dumny, chodzący własnymi ścieżkami, trzymający się an uboczu, taki niedostępny. Jedna wielka zagadka. A to, że zawsze chciał dorównać Songowi? Cóż, w koncu to on był księciem Sajanów... A Songo litujac się nad nim upokorzył go tylko. Porażki nei załamywały Vegety, wręcz przeciwnie- zmuszały do jescze większej pracy, mobilizowały.
I właśnie taki jest mój ideał faceta- z wiecznie drwiącym uśmiechem i rękoma skrzyżowanymi na piersiach. Ehhhh... Czemu takich nie ma w rzeczywistości????
Kurczę, fajny jest taki facet- taki dumny, chodzący własnymi ścieżkami, trzymający się an uboczu, taki niedostępny. Jedna wielka zagadka. A to, że zawsze chciał dorównać Songowi? Cóż, w koncu to on był księciem Sajanów... A Songo litujac się nad nim upokorzył go tylko. Porażki nei załamywały Vegety, wręcz przeciwnie- zmuszały do jescze większej pracy, mobilizowały.
I właśnie taki jest mój ideał faceta- z wiecznie drwiącym uśmiechem i rękoma skrzyżowanymi na piersiach. Ehhhh... Czemu takich nie ma w rzeczywistości????
Trocinka pisze:Moją ulubioną postacią jest oczywiście Vegeta!!Noramlnei uwielbiam go, kocham, szaleję ...On jest po prostu cudowny. Jego charakter... Ehhh...
Normalnei uwielbiam go, kocham, szaleję ...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Do twojej informacji Trocinka to dziewczynamacix pisze:Trocinka pisze:Moją ulubioną postacią jest oczywiście Vegeta!!Noramlnei uwielbiam go, kocham, szaleję ...On jest po prostu cudowny. Jego charakter... Ehhh...
Normalnei uwielbiam go, kocham, szaleję ...Ej trocinka czy ty jesteś .......Gejem ??
2.Ja też kocham Bardocka jako swojego tatusia i wcale to nie oznacza że jestem gejem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmm , Bardock , Brolly czy Vegeta???????????Atom pisze:-Duma
-Mściwość
-Wredność
-Siła
-Twardość
Chyba wiadomo o kogo chodzi =]
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Nom tak moj błąd. Myslalem tylko postaciach pierwszo-planowych. Oczywiscie ze chodzi o Vegete. Tylko troche mnie to śmieszy. Jak mozna miec np 7 ulubionych postaci i pisac jakie to są...itd. Przeciez oni maja calkiem inne charaktery, przeciez oni sa calkiem inni = .=
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !