Najbrutalniejszy czarny charakter w DB, DBZ i DBGT

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Kenyan pisze:
BH Daimaouji pisze:Ale Bu Bu nie zamienial ich , gdy go dokneli (gdyz Herkules juz dawno bylby cukierkiem :lol:) on zamienil ich w inny sposob
Swojim "ogonem" na czubku głowy strzelał promieniami, które zamieniały w "cukierki", ale Bubu nie zamieniał w cukierki. Mógł zamienić w co tylko chciał, a że taka była jego wola... (Jak ja bym chciał mieć Bubu za przyjaciela... poprosil bym, aby zamienil moj zegraek w worek z milionem zlotych itp.)
1.To tez sie nazywa "banana" jak to ujal Wego :lol:
2.Ta potwierdzam , raz zmeinil mieszkancow Ziemi w gline zeby zdubowac dom (wsrod nich pieska :() , pewnie juz zyja znowu , gdyz dom eksplodowal w eskplozji a wszyscy mieszkancy Ziemii wrocili do zycia
3.A ja bym zaproponowal mu uklad , 50% ludzkosci zamienionej w cukierki dla niego 50% dla mnie :twisted:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rayman
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Rayman »

DB-Szatan Serduszko :roll:
DBZ-Buu Buu :lol:
DBGT-Liszin Ron :mrgreen:
:arrow:
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

przez chwilę nie wiedziałem kto to jest Liszin Ron :)
bardzo brutalny był jeszcze kryminator(Tao Pai Pai)
Obrazek
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Freeza bo zabił saiya-jinów i pełno nameczaninów a po za tym nie znał litości
Vegeta w niektórych momentach np.przed walką z Goku ssj2
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Beniu pisze:Freeza (...) nie znał litości
Tak? To kto puscil tego kogos ktory pokonal jego i jego brata?! Freeza , ale glupek

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

BH Daimaouji pisze:
Beniu pisze:Freeza (...) nie znał litości
Tak? To kto puscil tego kogos ktory pokonal jego i jego brata?! Freeza , ale glupek
No co,może ja myśle że to był Freeza a ty myśl se jak chcesz to jest moje zdanie,pisze jak mi sie podoba :evil:
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Beniu pisze:Freeza bo zabił saiya-jinów i pełno nameczaninów a po za tym nie znał litości
Moge się zgodzić. Freeza nawet dosyć brutalnie zabił Vegete, a jak krew wpadła mu po twarz, to zlizał XD
Bartuś kun pisze:(...)Freeza , ale glupek
Co ma głupota, do poziomu brutalności?
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Ikoden
SSJ 2

Post autor: Ikoden »

Ktoś powiedział, że każda zła postać była brutalna wg. mnie nie. Był to android 16 kochał przyrode i o ile wiem to chciał TYLKO zabić Goku lecz w sumie to on był neutralny. Najbrutalniejszy był Freeza jak rozwalił Krillina.
www.dbo2.pl - Zapraszamy :P
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ikoden pisze:Ktoś powiedział, że każda zła postać była brutalna wg. mnie nie. Był to android 16 kochał przyrode i o ile wiem to chciał TYLKO zabić Goku lecz w sumie to on był neutralny. Najbrutalniejszy był Freeza jak rozwalił Krillina.
1.On byl dobry , zabicie tego bezwartosciowego scierwa czyli Kakarotta nie czyni kogos zlym
2.Freeza chyba chcial rozwalic tego LOLa bo bardzo go nie lubil zreszta sam bym to zrobil , smiesznie wyglada jego smierc , jak mowia "Smierc to zdrowie"

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

1.On byl dobry , zabicie tego bezwartosciowego scierwa czyli Kakarotta nie czyni kogos zlym
Osoba ktora chce zabic dobrego wojownika, walczacego po stronie zla, kogos kto cale zycie pomaga slabszym i ratuje zycie wszystkim zyjacym - mozna nazwać go złym. ALe zgodze sie ze neutralnosc także pasowałaby tutaj.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Michal pisze:
Osoba ktora chce zabic dobrego wojownika, walczacego po stronie zla, kogos kto cale zycie pomaga slabszym i ratuje zycie wszystkim zyjacym - mozna nazwać go złym.
Tch doprawdy KKRTa trzeba zabic , jego charakter jest rowny teletubisiom :shock:

Zgodze sie z Piccolo jr z BT , ten gosc tez mnie przeraza

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:ten gosc tez mnie przeraza
Doprawdy jesteś chojrak, boisz się narysowanego Nameczanina :lol:
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

BH Daimaouji pisze:
Ikoden pisze:Ktoś powiedział, że każda zła postać była brutalna wg. mnie nie. Był to android 16 kochał przyrode i o ile wiem to chciał TYLKO zabić Goku lecz w sumie to on był neutralny. Najbrutalniejszy był Freeza jak rozwalił Krillina.
2.Freeza chyba chcial rozwalic tego LOLa bo bardzo go nie lubil zreszta sam bym to zrobil , smiesznie wyglada jego smierc , jak mowia "Smierc to zdrowie"
Cała prawda jest taka, że Freeza bał się KKRT, bał się, że może mieć z nim szanse, chociaż z drugiej strony chciał z nim wygrać, zmiażdżyć go, pokazać, że jest nikim. I to go zgubiło, całyczas myślał, że jest lepszy...
A szczerze mówiąc jakbym miał wybierać sobie kolege, to czy wybrałbym Vegete lub Freeze? Nie, napewno wybrałbym KKRT, chociaż wiem, że jest głupi, ale ma w sobie to "coś" i pomagałby wtedy i Mnie. Freeza chciałby Mnie raczej wykorzystać, a Vegeta, bym przyniusł mu rozrywki w walce...

Bartuś kun i inni, tylko nie offtopicować dalej, więc:

Freeza faktycznie jest najbrutalniejszy, wystarczy na to spojrzeć. Cell był zaprogramowany, więc miał mało do gadania. Buu, nawet zły, zabijał raczej bardzo szybko, albo zjadał. I to tylko później Evil Buu, bo był i dobry, który tego nie robił. A Freeza? Doprowadzał wsyzstkich do utraty nadziei, znęcał się nad innymi w walce(walka z Nailem, niektórymi innymi nameczanami, walka z Vegetą, KKRT, Krillinem, wogóle, prawie wszystkie jego walki). Do tego nieustająco rosnąca duma.
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

Czyż nie był to Brolly? Sama pogarda i niechęć, którą traktował własnego Ojca wydaje się przerażająca. Jego przyjemnością była krew przelana przez wrogów, których nie lubił.

Na drugim miejscu z pewnością wylądowałby u mnie Freezer, gdyby nie to, że jego celem było jedynie zostać Panem wszechświata. Obchodziła go jedynie władza absolutna, a nie wymordowania tysięcy przeróżnych istnień, żyjących na osobnych planetach(podobnie jak Cell'a)

Co tyczyło się Buu, myślę, że był postacią Neutralną- stać było go na ludzkie uczucia, oraz wielką miłość. Myśląc jednak o jego dalszych formach, i zastanawiając się z jaką nienawiścią, Buu zaatakowałby nawet swojego sprzymierzeńca, pozostawia wiele do życzenia i jest to z pewnością- zachowanie Negatywne.
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

pp3088 pisze:
BH pisze:ten gosc tez mnie przeraza
Doprawdy jesteś chojrak, boisz się narysowanego Nameczanina
LOL Mowie o Kakarottcie , nie o Piccolo jr , zreszta i tak Piccolo jr powodowal zamet a Kakarotto nie , zreszta ogladajac seriale animowane , bardziej sie boje Broliego z DBZ od Hitlera

Zreszta to byla przenosnia , przeraza nas , ale nie swoim zlym charakterem , ale jego dobrocia
Cell był zaprogramowany, więc miał mało do gadania.
Oto dane od DNA dlaczego Komorczak jest zly:

1.Jest tworem Dr. Gero
2.Ma w sobie DNA Sajanow (najbardziej siejacej strach rasy we wszechswiecie)
3.Ma w sobie DNA Freezy i Krola Zimna
4.Ma w sobie DNA Piccolo jr (ktory sam budzil zamet i chcial zawladnac nad swiatem)

Wiec te 4 cechy czynia Komorczaka zlym

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ