Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER
Moderator: Moderatorzy
Arti
Bliz
Bobercik
Dae
Kris
Szpaner
Tommy
Wolak- za (sexy xD)styl
Bliz
Bobercik
Dae
Kris
Szpaner
Tommy
Wolak- za (sexy xD)styl
Ostatnio zmieniony pt lip 14, 2006 7:55 am przez Keynan, łącznie zmieniany 2 razy.

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Moja lista ulubionych uzytkowników przedstawia się następująco i chciałbym zaznaczyć ,że jeśli kogoś na tej liście nie ma nie znaczy ,że go nie lubię itp. po prostu nie jest w mojej czołówce .
Bart - świetnie się rozumiemy i mamy niezłą ''polewkę'' z wielu rzeczy ,nasze rzomowy na gg nigdy nie są nudne
DragonFist -człowiek z wrodzoną inteligencją i niesamowitą kulturą ,jest niezwykle czuły na uczucia innych ,broni kolegów
Dae-bystry moderator forum ,który mógłby się ubiegać i posadę drugiego admina razem z Ravem ,jest ambitny i chce jak najlepiej ,pełna kultura (zero przekleństw)
Kenyan -człowiek ,który ma świetną widzę techniczną na temat zakładania stron itp. ,czasem wyprowadzany z równowagi przez pewnego użytkownika ; )
Bobercik -chłopak o złotym sercu i niezwykłej tolerancji ,nie da się złego słowa o nim powiedzieć ,ma niekonwencjonalne pomysły na rozwój forum
Kris-osoba ,która może nie wnosi zbyt wiele do forum ,ale ma fantazję i oryginalność ,chociaż tego nie pokazauje ,jest ekscentryczny : D
Szpaner -moderator ,który stara się niesamowicie sumiennie wykonywać swoją pracę ,inteligentny i nie dający się sprowokować
Didix - najabrdziej w pamięci utkwił mi jego rekord postów w ciągu jednego dnia
(178) ,nie za wiele z nim rozmawiałem ,ale jest osobą miłą i komunikatywną
Rav -admin forum ,przez większość czasu nie miałem z nim zbyt dobrych relacji ,domagałem się nawet kiedyś posady admina ,o moderatorze nie wspominam ,ale on konsekwentnie realizował swój plan i werbował właściwe osoby na właściwe miejsce ,i zmienił forum nie do poznania ,Rav jest osobą niesamowicie intelignetną i mądrą ,który ma mabicje wygrywania olimpiad (nie chodzi mi o sportową : D ),mam nadzieję ,że będę miał okazję porozmawiać z nim kiedyś ,bo nie miałem tej przyjemności
PP3088 - przyjemniaczek ,który ma niesamowicie luźną postawę (forumowy luzak),jego posty są jak rozmowa z ''ziomkiem'' na ulicy : D
To jest właśnie moja lista ''ulubieńców'' ,którą znam trochę bliżej i od jakiegoś czasu .
Bart - świetnie się rozumiemy i mamy niezłą ''polewkę'' z wielu rzeczy ,nasze rzomowy na gg nigdy nie są nudne
DragonFist -człowiek z wrodzoną inteligencją i niesamowitą kulturą ,jest niezwykle czuły na uczucia innych ,broni kolegów
Dae-bystry moderator forum ,który mógłby się ubiegać i posadę drugiego admina razem z Ravem ,jest ambitny i chce jak najlepiej ,pełna kultura (zero przekleństw)
Kenyan -człowiek ,który ma świetną widzę techniczną na temat zakładania stron itp. ,czasem wyprowadzany z równowagi przez pewnego użytkownika ; )
Bobercik -chłopak o złotym sercu i niezwykłej tolerancji ,nie da się złego słowa o nim powiedzieć ,ma niekonwencjonalne pomysły na rozwój forum
Kris-osoba ,która może nie wnosi zbyt wiele do forum ,ale ma fantazję i oryginalność ,chociaż tego nie pokazauje ,jest ekscentryczny : D
Szpaner -moderator ,który stara się niesamowicie sumiennie wykonywać swoją pracę ,inteligentny i nie dający się sprowokować
Didix - najabrdziej w pamięci utkwił mi jego rekord postów w ciągu jednego dnia
Rav -admin forum ,przez większość czasu nie miałem z nim zbyt dobrych relacji ,domagałem się nawet kiedyś posady admina ,o moderatorze nie wspominam ,ale on konsekwentnie realizował swój plan i werbował właściwe osoby na właściwe miejsce ,i zmienił forum nie do poznania ,Rav jest osobą niesamowicie intelignetną i mądrą ,który ma mabicje wygrywania olimpiad (nie chodzi mi o sportową : D ),mam nadzieję ,że będę miał okazję porozmawiać z nim kiedyś ,bo nie miałem tej przyjemności
PP3088 - przyjemniaczek ,który ma niesamowicie luźną postawę (forumowy luzak),jego posty są jak rozmowa z ''ziomkiem'' na ulicy : D
To jest właśnie moja lista ''ulubieńców'' ,którą znam trochę bliżej i od jakiegoś czasu .
Uwertura...

Stan ulubi0onych wojowników uległ chyba znacznej zmianie. Może też zawierać błędy, bo niekiedy Mi pamięć szwankuje...
BH Daimaouji - Dużo powodów, ale między innymi ten, że wprowadził mnie na takie forum jak SSJPOWER. Lubie go za to, jaki jest i to, że jak ktoś go nazwał "Troll" to nawet on może mieć kumpli^^ Nie każdy wie jak być po jego stronie, a zapewniam - ciekawie i czasem bardzo dobrze ^^
Rav - Główny admin strony i forum, bez niego by nic nie było. Poza tym Wykazuje się inteligencją i wyrozumiałością. Więcej czasu spędza na stronie, do tego zajął się porządnie forum.
Dragon Fist - Mało go znam, jednak pisze ciekawe posty, nie urażając nimi opini innych.
Bart - Często udziela się na forum i ciekawie rozwija tematy rozmów. Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Do tego mamy bardzo podobne charaktery - jesteśmy przybranymi braćmi ^^
Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy
Wolak - Jest to osoba, jako ostatni z dodanych, zdobywająca największe Me uznanie. Jego posty są składne i zrozumiałe. Głównie podoba mi się wysiłek jaki wkłada w kategorie forum "Anime". Tam opisuje wiele anime, załączając obrazki. Piękne recenzje ^^
Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike. Wrócił na forum! I dobrze, to jeden z lepszych użytkowników ^^
Kenyan - Bardzo ciekawy użytkownik. Po pierwsze jest bardzo inteligentny(no w końcu jest nauczycielem), a z drugiej strony jest bardzo towarzyski, pisze ciewakwe posty i udziela trafnych uwag
pp3088 - Swego czasu często sprzeczał się z BH, jednak już tak nie jest. Mimo swej niewielkiej ilości postów pokazuje w nich wszystko to, co wie - a jest tego nie mało. Wogóle jest bardzo fajny ^^
Bobercik - bardzo fajny forumowy kolega. Pisze dużo ciekawych postów i potrafi zaskoczyć ciekawą akcją w swoich opowiadaniach. Znalazł się też w moim fanficku. Często i chętnie pomaga innym
Szpaner - na liście niebyło go wcześniej, bo nie często whcodził na forum. Teraz zaczął je jednak regularnie znów odwiedzać i wszyscy są happy^^ Jest świetnym modem, wie co i gdzie pisać. Zaskakuje też swoimi pomysłami i postami między innymi mnie
Tommy - pisze często informacje na różne tematy. Chyba wciąż czuje się, jakby nikt nie chciał go na forum, a przecież to taki fajny użytkownik!
Bliz - Wcale nie jest głupi. Widać wyraźnie, że nie lubi BH, ale przecież, nie każdy musi lubić każdego. Na forum po jego przyjściu stała się jakby lepsza atmosfera? Dla Mnie chyba tak, poza tym po jego przyjściu Rav ulepszył forum! To coś może znaczyć ^^
Adrian - Czyżby się pojawił na forum? Tak! I jak pisze, już na stałe! Bardzo się ciesze, bo to jest bardzo fajny użytkownik! Ma swój styl, lubie go poprostu. Szkoda, że nie było go tyle czasu...
Cloud - znany też pod innymi nickami. O ile się nie myle, jest to Raditz, jakbym się mylił to niech ktoś szybko napisze na PW, prosze. A Raditza lubie dosyć ^^ BTW. Jeśli to nie Raditz, to będe miał zabawe z przypominaniem sobie XD
Mr. Atom/Atom - redaktor i świetny grafik znany Mi z SSJ Power. Jest też inteligenty, a więc ogólnie uzdolniony chyba ^^
Dyninio - Kto wie, ten wie, że znam go z innego forum i wiem, że to fajny użytkownik. WIęcej mówić o nim nie musze ^^
Kana - Nie będe pisał jak idiota, że dostaje to wyróżnienie, bo jest jedyną aktywną dziewczyną na forum... Dostaje moje uznanie za to, że pisze ciekawe posty - nie widziałem spamu[nie wchodzi na forum...]
Reaven - Chociaż nie znam go zbyt dobrze, to wydaje mi sie, że czuje do mnie respekt. Jego nieczęste uwagi, choć niekiedy krótkie, są bardzo cenne[Nie wchodzi na forum?]
Didix - Pisze ciekawe opowiadania, a rozmowa z nim to czysta przyjemność[nie wchodzi na forum?]
Legenda:
- Wpisy ze starej listy
- Ulepszone wpisy
- Nowi na liście
- Wykreśleni z listy. Schemat: Stary opis[powód wykreślenia]
Kolory uznania:
Czerwony - Zły do szpiku kości
Niebieski - Neutralny
Czarny - Charakter nie został określony
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Pogrubienie - Moje uznanie
Podkreślenie - Wielka wdzięczność
Kursywa - Wacham się, co do niego
Legenda:
Kolory uznania:
Czerwony - Zły do szpiku kości
Niebieski - Neutralny
Czarny - Charakter nie został określony
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Pogrubienie - Moje uznanie
Podkreślenie - Wielka wdzięczność
Kursywa - Wacham się, co do niego
Dae inteligętny gośc, ciekawie piszący, bardzo dobrze sprawuję się z zadania moderatora, jest tylko trochę poblażliwy. Da się z nim nawiązać inteligętna rozmowe. Jak dla mnie przeciwieństwo BH. Może dlatego go lubi bo przeciwieństwa sie lubią(vide Goku i Vegeta).
Rav-nie znam za bardzo tego jegomościa, ale z postów wychodzi osoba z ciekawym światopoglądem. Długo go nie było ale wrócił i już widać zmiany. Jestem pełen podziwu dla jego wytrwałości w nauce.
Bliz-nie dawno poznany, sprawia raczej wrażenie luzaka. Całkiem w porządku.
Kenyan-człowiek broniący swoi racji, zna się na grafice, umie przeprowadzić ciekawą rozmowę, a jak trzeba to inteligętnie po kimś pojechać
Dragon Fist-nie znam go za bardzo, ale jego posty wyglądaja bardzo przykładnie, napewno nie są pisane dla licznika. Startuje na moda i wg. mnie na niego zasługuje.
Wolak-gośc w porządku. Ciekawe posty.
Kris-poznałem go nie dawno. Człowiek panowany, umiejący zagrać pod publikę.
Didix-jego posty to tragedia, dawno nie widziałem tak niskiego poziomu
Adrian-kolejny z wysokim poziomem postów, tego troszkę bliżej poznałem i jest bardzo miły.
Szpaner-bardzo dobry moderator. Człowiek z ogrmną wiedzą na temat świata smoczych kul.
*-Nowi
* - Od jakiegoś czasu na liście
*-raczej lubię
* obojętny
Reszte znam mniej lub więcej, i mam zamiar poznać(oprócz BH
)
Rav-nie znam za bardzo tego jegomościa, ale z postów wychodzi osoba z ciekawym światopoglądem. Długo go nie było ale wrócił i już widać zmiany. Jestem pełen podziwu dla jego wytrwałości w nauce.
Bliz-nie dawno poznany, sprawia raczej wrażenie luzaka. Całkiem w porządku.
Kenyan-człowiek broniący swoi racji, zna się na grafice, umie przeprowadzić ciekawą rozmowę, a jak trzeba to inteligętnie po kimś pojechać
Dragon Fist-nie znam go za bardzo, ale jego posty wyglądaja bardzo przykładnie, napewno nie są pisane dla licznika. Startuje na moda i wg. mnie na niego zasługuje.
Wolak-gośc w porządku. Ciekawe posty.
Kris-poznałem go nie dawno. Człowiek panowany, umiejący zagrać pod publikę.
Didix-jego posty to tragedia, dawno nie widziałem tak niskiego poziomu
Adrian-kolejny z wysokim poziomem postów, tego troszkę bliżej poznałem i jest bardzo miły.
Szpaner-bardzo dobry moderator. Człowiek z ogrmną wiedzą na temat świata smoczych kul.
*-Nowi
* - Od jakiegoś czasu na liście
*-raczej lubię
* obojętny
Reszte znam mniej lub więcej, i mam zamiar poznać(oprócz BH
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiec top lista jak Maciek
1.Tomek - "Kuzynek"
2.Robert - Wspolczucie i fan Super 17 jak ja
3.Piotrek - Kolega sprzed lat i pomagal mi w mapach RPG Makera
4.Michal (Mr. Atom) - Traktuje go jak starszego brata , choc po tych postach tutaj troche mnei deenrwuje
5.Michal (Tommy) - Nie wiem tak bardzo czemu go lubie
6.Krystian - Stary dobry kolega
7.Maciek - Sam nie wiem , troche go lubie
1.Tomek - "Kuzynek"
2.Robert - Wspolczucie i fan Super 17 jak ja
3.Piotrek - Kolega sprzed lat i pomagal mi w mapach RPG Makera
4.Michal (Mr. Atom) - Traktuje go jak starszego brata , choc po tych postach tutaj troche mnei deenrwuje
5.Michal (Tommy) - Nie wiem tak bardzo czemu go lubie
6.Krystian - Stary dobry kolega
7.Maciek - Sam nie wiem , troche go lubie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmm ty gorszy od Bliza , Ziomstera , Gokussj2 i Vegetyssj2? Niemozliwe , ja cie tak nie traktuje , a co do znaczenie to masz racje , raz jednemu tak napisalem a on poprawilMaciek pisze:Po pierwsze:pp3088 pisze: Didix-jego posty to tragedia, dawno nie widziałem tak niskiego poziomu![]()
* obojętny
Zakładając ten temat chciałem wiedzieć kto jest najbardziej lubianym, a nie najmniej...
Po drugie:
Aż tak ze mną źle?
Nie lubie się przechwalać, ale bez przesady...
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
KOLEJNOŚCI NIE MA ZNACZENIA:
KRIS
BH
RAV
DIDIX
DAE
DF
BOBERCIK
tommy
pp3008
BART
WOLAK
Kenyan
*MAŁYMI LITERAM NOWI
PS.chyba o nikim nie zapomniałem
KRIS
BH
RAV
DIDIX
DAE
DF
BOBERCIK
tommy
pp3008
BART
WOLAK
Kenyan
*MAŁYMI LITERAM NOWI
PS.chyba o nikim nie zapomniałem
Ostatnio zmieniony śr lip 19, 2006 2:09 pm przez adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Postanowiłem poprostu streścić tu wszystkich, udzielających się użytkowników. Ocenie ich negatywnie
bądź pozytywnie
.
Pozytyw:
#- Pozytywny, choć wacham się co do niego
#- Od początku do końca
#- Inteligentny/Lubię go
Negatyw:
#- Przygłup ;/
#- SPAMER
Pozytyw:
Szpaner
Kris
bobercik
Tommy
dae
Mr. Atom
Rav
Wolak
pp3088
Bliz
adrian
Didix
BH Daimaouji - LoL, jakoś go polubiłem- choć nawet nie wiem jak xD
Dragon Fist
#- Pozytywny, choć wacham się co do niego
#- Od początku do końca
#- Inteligentny/Lubię go
Negatyw:
#- Denerwuje mnieBrak
#- Przygłup ;/
#- SPAMER
Ostatnio zmieniony czw lip 20, 2006 12:44 pm przez Keynan, łącznie zmieniany 1 raz.

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5