Najglupszy z 100% sajanow
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Najglupszy z 100% sajanow
Oto temat w ktorym glosujemy na najglupszego 100% sajana z DB
Wybrani sa ci ktorzy sa uwazani przez fanow (i postacie z DB) za glupoli
OK moj wybor to:
Nappa , chyba glupszego sajana nie widzialem , lysy i wielki podwladny Vegety , jakby jego kukla , zapewne gdyby Kakarotto nie uderzyl sie w leb , zajal by miejsce Nappy , a Vegeta by go zabil (Nappe)
Teraz wy
Wybrani sa ci ktorzy sa uwazani przez fanow (i postacie z DB) za glupoli
OK moj wybor to:
Nappa , chyba glupszego sajana nie widzialem , lysy i wielki podwladny Vegety , jakby jego kukla , zapewne gdyby Kakarotto nie uderzyl sie w leb , zajal by miejsce Nappy , a Vegeta by go zabil (Nappe)
Teraz wy
Ostatnio zmieniony wt lip 18, 2006 12:19 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Dragon Fist
- A True Dragon
Jeżeli chodzi o Saiyan czystej krwi, Nappa moim zdaniem jest najmniej rozumny... Łatwo można to zauważyć podczas walki z Goku- doskonale wiedział, że przeciwnik ma nad nim miażdzącą przewagę, ale mimo to próbował się popisać i nie chciał przyznać się do klęski... Skrót mojej wypowiedzi: Nappa=wzorcowy idiota!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.A jak mialby znalesc wrogow bez skautera? Nawet w BT to jest wazneMichal pisze:Raditz. Glupiec poslugujacy sie tylko skauterem, na dodatek dal sie zabic 2 miernota i nie wycwiczyl slabego punktu (ogon).
2.A Freeza dal obciac ogon jakiemos lysemu czlowiekowi
3.Rzadko komu sie to zdarza , Pan Bardock i Thales pewnie tez tego sie nie nauczyli , zreszta pewnie Pan Akira tak zaplanowal , pokonanie Nappy i Vegety lapiac ich za ogon byloby zbyt latwe (a w skrotcie , jesli nie mialby slabego punktu w ogonie to jakby go pokonali?)
4.To pierwszy wrog z DBZ , czego sie spodziewales?
Robert
Nappa - Zgadzam sie
Vegety - No co? Najwyrazniej bardzo go on denerwuje swoja glupota
Kakarotto - Zgadzam sie
Radim - Heh
Broli - Patrz opis Vegety BTW ja lubie gdy on mowi "Kakarotto!" to bynajmiej jest lepsze niz Kakarotta glupi txt "Nie jestem Kakarotto! Jestem Son Goku/Goku/Songo!" -_-
BTW gdybys lezal kolo Kakarotta i ten by ci beczal mocno , tez bys na niego bysbyl zly!
Wiec wg ciebie Bardock , Krol Vegeta i Ksiaze Vegeta tez byli glupi , bo wyzwali silniejszego od siebie? (czyt. Freeza)Tomek pisze:Łatwo można to zauważyć podczas walki z Goku- doskonale wiedział, że przeciwnik ma nad nim miażdzącą przewagę, ale mimo to próbował się popisać i nie chciał przyznać się do klęski
BTW to sajanowie , poddanie sie to nie w ich stylu
A oto moja opinia idiotow sajanskich (ala post Roberta)
Paragas - traktowal syna jak marionetke i chcial opuscic planete bez niego , naszczescie dostal rachunek za glupote
Nappa - Czytajcie moj post powyzej
Kakarotto - Wszystko dobrze ujales Robert
Inni
Ci sajanowie co nie pomogli panu Bardockowi - oni tez dostali rachunek za bezmyslosc
Ostatnio zmieniony śr lip 19, 2006 12:01 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Jasne, zgadzam sie. Ale czy to nie oznacza ze jest najglupszy? najslabszy? miernota i tyle.1.A jak mialby znalesc wrogow bez skautera? Nawet w BT to jest wazne
3.Rzadko komu sie to zdarza , Pan Bardock i Thales pewnie tez tego sie nie nauczyli , zreszta pewnie Pan Akira tak zaplanowal , pokonanie Nappy i Vegety lapiac ich za ogon byloby zbyt latwe (a w skrotcie , jesli nie mialby slabego punktu w ogonie to jakby go pokonali?)

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Najglupszy , nie (Nappa i Kakarotto od niego glupsi)Michal pisze:Jasne, zgadzam sie. Ale czy to nie oznacza ze jest najglupszy? najslabszy? miernota i tyle.1.A jak mialby znalesc wrogow bez skautera? Nawet w BT to jest wazne
Najslabszy nie (mial moc 4 krotna niz jego brata wiec to byl "trudny orzech")
Miernota moze zreszta kazdy ma swoje zdanie , Radim i Nappa to chyba najbardziej znani sajanowie z tytulem idiotow wg fanow
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmmm?Maciek pisze:Dobra
Drodzy Panowie...
Mieliśmy wyrażać własne zdanie...
dajmy spokój innym
Czy to byl sarkazm?Maciek pisze:też jestem za Nappą...on jest taki mądry i piękny
BTW moge do ciebie pisac Maciex?
Off topic off
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019