Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Didix. Ja do ciebie nic nie mam, napisałem tylko, że piszesz posty na słabym poziomie. Po za tym nie ja zacząłem wymieniać negatywnych userów.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

pp3088 pisze:Didix. Ja do ciebie nic nie mam, napisałem tylko, że piszesz posty na słabym poziomie. Po za tym nie ja zacząłem wymieniać negatywnych userów.
Może i masz racje, bo zwróciłem dopiero uwagę na to, gdy mnie "ojechałeś" :roll:
Luzik... :cool:
Fight.
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Stan ulubionych wojowników uległ chyba znacznej zmianie. Może też zawierać błędy, bo niekiedy Mi pamięć szwankuje... Znaczy, szwankuje często XD

:arrow: BH Daimaouji - Dużo powodów, ale między innymi ten, że wprowadził mnie na takie forum jak SSJPOWER. Lubie go za to, jaki jest i to, że jak ktoś go nazwał "Troll" to nawet on może mieć kumpli^^ Nie każdy wie jak być po jego stronie, a zapewniam - ciekawie i czasem bardzo dobrze ^^

:!: Rav - Główny admin strony i forum, bez niego by nic nie było. Poza tym Wykazuje się inteligencją i wyrozumiałością. Więcej czasu spędza na stronie, do tego zajął się porządnie forum. Dziękować<kłania się>!

:arrow: Dragon Fist - Mało go znam, jednak pisze ciekawe posty, nie urażając nimi opinii innych.
:arrow: Bart - Często udziela się na forum i ciekawie rozwija tematy rozmów. Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Do tego mamy bardzo podobne charaktery - jesteśmy przybranymi braćmi ^^
:!: Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy, czasem i rozmawiamy ^^
:arrow: Wolak - Jest to osoba, jako ostatni z dodanych, zdobywająca największe Me uznanie. Jego posty są składne i zrozumiałe. Głównie podoba mi się wysiłek jaki wkłada w kategorie forum "Anime". Tam opisuje wiele anime, załączając obrazki. Piękne recenzje ^^
:arrow: Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike. Wrócił na forum! I dobrze, to jeden z lepszych użytkowników ^^
:arrow: Kenyan - Bardzo ciekawy użytkownik. Po pierwsze jest bardzo inteligentny(no w końcu jest nauczycielem), a z drugiej strony jest bardzo towarzyski, pisze ciewakwe posty i udziela trafnych uwag
:arrow: pp3088 - Swego czasu często sprzeczał się z BH, jednak już tak nie jest. Mimo swej niewielkiej ilości postów pokazuje w nich wszystko to, co wie - a jest tego nie mało. Wogóle jest bardzo fajny ^^
:!: Bobercik - bardzo fajny forumowy kolega. Pisze dużo ciekawych postów i potrafi zaskoczyć ciekawą akcją w swoich opowiadaniach. Znalazł się też w moim fanficku. Często i chętnie pomaga innym. Chyba jest bezkonflikotowy. Nie zaczyna z innymi i jest bardzo miły.
:arrow: Szpaner - na liście niebyło go wcześniej, bo nie często whcodził na forum. Teraz zaczął je jednak regularnie znów odwiedzać i wszyscy są happy^^ Jest świetnym modem, wie co i gdzie pisać. Zaskakuje też swoimi pomysłami i postami między innymi mnie
:arrow: Tommy - pisze często informacje na różne tematy. Chyba wciąż czuje się, jakby nikt nie chciał go na forum, a przecież to taki fajny użytkownik!
:arrow: Bliz - Wcale nie jest głupi. Widać wyraźnie, że nie lubi BH, ale przecież, nie każdy musi lubić każdego. Na forum po jego przyjściu stała się jakby lepsza atmosfera? Dla Mnie chyba tak, poza tym po jego przyjściu Rav ulepszył forum! To coś może znaczyć ^^
:arrow: Adrian - Czyżby się pojawił na forum? Tak! I jak pisze, już na stałe! Bardzo się ciesze, bo to jest bardzo fajny użytkownik! Ma swój styl, lubie go poprostu. Szkoda, że nie było go tyle czasu...
:arrow: Cloud - znany też pod innymi nickami. O ile się nie myle, jest to Raditz, jakbym się mylił to niech ktoś szybko napisze na PW, prosze. A Raditza lubie dosyć ^^ BTW. Jeśli to nie Raditz, to będe miał zabawe z przypominaniem sobie XD
:arrow: Mr. Atom/Atom - redaktor i świetny grafik znany Mi z SSJ Power. Jest też inteligenty, a więc ogólnie uzdolniony chyba ^^
:arrow: Dyninio - Kto wie, ten wie, że znam go z innego forum i wiem, że to fajny użytkownik. WIęcej mówić o nim nie musze ^^
:!: Didix - Pisze ciekawe opowiadania, a rozmowa z nim to czysta przyjemność. Wrócił na forum i bardzo fajnie! Forum odrazu ożyło, widać, że ma "to coś". A jego opowiadania stają się coraz ciekawsze! Zapraszam do czytania Didix Ball'a!

:evil: Kana - Nie będe pisał jak idiota, że dostaje to wyróżnienie, bo jest jedyną aktywną dziewczyną na forum... Dostaje moje uznanie za to, że pisze ciekawe posty - nie widziałem spamu[nie wchodzi na forum...]
:evil: Reaven - Chociaż nie znam go zbyt dobrze, to wydaje mi sie, że czuje do mnie respekt. Jego nieczęste uwagi, choć niekiedy krótkie, są bardzo cenne[Nie wchodzi na forum?]

Legenda:
:arrow: - Wpisy ze starej listy
:!: - Ulepszone wpisy
:idea: - Nowi na liście
:evil: - Wykreśleni z listy. Schemat: Stary opis[powód wykreślenia]
Kolory uznania:
Czerwony - Zły do szpiku kości
Niebieski - Neutralny
Czarny - Charakter nie został określony
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Pogrubienie - Moje uznanie
Podkreślenie - Wielka wdzięczność
Kursywa - Wacham się, co do niego
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Piotrek rozumiem ze dajesz pelne nicki osob , ale to chyba nie konieczne zeby nazwac mnie BH Daimaouji co?

Do listy dodaje Jacka , po jego rozmowie na PW :roll:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

BH - ostatnio nie gadałem z nim często, ale i tak najbardziej go lubię XD
Dae - komentujemy sobie blogi, szanuję go
Wolak - na drugim miejscu razem z Dae. Często gadałem z nim na gg

to były osoby wyróżniające się

Kenyan - mądry, ale czasami nerwowy
Kris - gadamy na gg, sympatyczny człowiek
Didix - mamy wspólną pasję - kolarstwo
Tommy - -----------------------------
Ostatnio zmieniony ndz kwie 25, 2010 7:45 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Do listy tez znowu wrocil Krzyś , po rozmowie przez telefon i przez GG :)

BTW pokazywalem mu nowe postacie w BT2

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Dobra, napisze odrazu. Ulepszony został wpis Dragon Fista i Krisa, dodany został Arti, a usunięty Bliz. Dokładniejsze informacje poniżej

:arrow: Bartuś kun - Dużo powodów, ale między innymi ten, że wprowadził mnie na takie forum jak SSJPOWER. Lubie go za to, jaki jest i to, że jak ktoś go nazwał "Troll" to nawet on może mieć kumpli^^ Nie każdy wie jak być po jego stronie, a zapewniam - ciekawie i czasem bardzo dobrze ^^

:arrow: Rav - Główny admin strony i forum, bez niego by nic nie było. Poza tym Wykazuje się inteligencją i wyrozumiałością. Więcej czasu spędza na stronie, do tego zajął się porządnie forum. Dziękować<kłania się>!

:!: Dragon Fist - Mało go znam, jednak pisze ciekawe posty, nie urażając nimi opinii innych. Ostatnio też dziękuje mu za kilka postów na PW, były naprawde motywujące. Dragon Fist kun, jesteś świetny ^^
:arrow: Bart - Często udziela się na forum i ciekawie rozwija tematy rozmów. Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Do tego mamy bardzo podobne charaktery - jesteśmy przybranymi braćmi ^^
:arrow: Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy, czasem i rozmawiamy ^^
:arrow: Wolak - Jest to osoba, jako ostatni z dodanych, zdobywająca największe Me uznanie. Jego posty są składne i zrozumiałe. Głównie podoba mi się wysiłek jaki wkłada w kategorie forum "Anime". Tam opisuje wiele anime, załączając obrazki. Piękne recenzje ^^
:!: Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike. Wrócił na forum! I dobrze, to jeden z lepszych użytkowników ^^ Bardzo często z nim rozmawiał, chętny jest też do pomocy w grze SSJ Power Game
:arrow: Kenyan - Bardzo ciekawy użytkownik. Po pierwsze jest bardzo inteligentny(no w końcu jest nauczycielem), a z drugiej strony jest bardzo towarzyski, pisze ciewakwe posty i udziela trafnych uwag
:arrow: pp3088 - Swego czasu często sprzeczał się z BH, jednak już tak nie jest. Mimo swej niewielkiej ilości postów pokazuje w nich wszystko to, co wie - a jest tego nie mało. Wogóle jest bardzo fajny ^^
:arrow: Bobercik - bardzo fajny forumowy kolega. Pisze dużo ciekawych postów i potrafi zaskoczyć ciekawą akcją w swoich opowiadaniach. Znalazł się też w moim fanficku. Często i chętnie pomaga innym. Chyba jest bezkonflikotowy. Nie zaczyna z innymi i jest bardzo miły.
:arrow: Szpaner - na liście niebyło go wcześniej, bo nie często whcodził na forum. Teraz zaczął je jednak regularnie znów odwiedzać i wszyscy są happy^^ Jest świetnym modem, wie co i gdzie pisać. Zaskakuje też swoimi pomysłami i postami między innymi mnie
:arrow: Tommy - pisze często informacje na różne tematy. Chyba wciąż czuje się, jakby nikt nie chciał go na forum, a przecież to taki fajny użytkownik!
:arrow: Adrian - Czyżby się pojawił na forum? Tak! I jak pisze, już na stałe! Bardzo się ciesze, bo to jest bardzo fajny użytkownik! Ma swój styl, lubie go poprostu. Szkoda, że nie było go tyle czasu...
:arrow: Cloud - znany też pod innymi nickami. O ile się nie myle, jest to Raditz, jakbym się mylił to niech ktoś szybko napisze na PW, prosze. A Raditza lubie dosyć ^^ BTW. Jeśli to nie Raditz, to będe miał zabawe z przypominaniem sobie XD
:arrow: Mr. Atom/Atom - redaktor i świetny grafik znany Mi z SSJ Power. Jest też inteligenty, a więc ogólnie uzdolniony chyba ^^
:arrow: Dyninio - Kto wie, ten wie, że znam go z innego forum i wiem, że to fajny użytkownik. WIęcej mówić o nim nie musze ^^
:arrow: Didix - Pisze ciekawe opowiadania, a rozmowa z nim to czysta przyjemność. Wrócił na forum i bardzo fajnie! Forum odrazu ożyło, widać, że ma "to coś". A jego opowiadania stają się coraz ciekawsze! Zapraszam do czytania Didix Ball'a!
:idea: Arti - powrót Artiego jest dla Mnie zaskakujący! Może wróci świetność SSJ Power ze starych czasów, które są zapisane w pierwszych stronach Kanji(Kanja= najstarsza pisana historia Japonii XD). Ci, którzy go pamiętają znają jego poczucie humoru i dużą wiedze. Mam nadzieje, że zostanie z nami ^^

:evil: Kana - Nie będe pisał jak idiota, że dostaje to wyróżnienie, bo jest jedyną aktywną dziewczyną na forum... Dostaje moje uznanie za to, że pisze ciekawe posty - nie widziałem spamu[nie wchodzi na forum...]
:evil: Reaven - Chociaż nie znam go zbyt dobrze, to wydaje mi sie, że czuje do mnie respekt. Jego nieczęste uwagi, choć niekiedy krótkie, są bardzo cenne[Nie wchodzi na forum?]
:evil: Bliz - Wcale nie jest głupi. Widać wyraźnie, że nie lubi BH, ale przecież, nie każdy musi lubić każdego. Na forum po jego przyjściu stała się jakby lepsza atmosfera? Dla Mnie chyba tak, poza tym po jego przyjściu Rav ulepszył forum! To coś może znaczyć ^^[Chyba nie wchodzi na forum, a przynajmniej go nie widze na nim...]

Legenda:
Kolory uznania:
Niebieski - Neutralny
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Dobra, teraz taka poważna lista:
Division 1 - najbardziej lubię, uwielbiam XD
Division 2 - lubię, ale nie najbardziej
Division 3 - więcej niż obojętny, trochę więcej
Division 4 - nie lubię

Division 1:
BH - pierwsza osoba, która mnie tu przyjęła. Bardzo Go lubię
Wolak - ciekawe rozmowy na gg, świetny kolega i mój "mentor". Bardzo go szanuję
Dae - też go bardzo lubię i bardzo szanuję. Pisze wspaniałe opowiadania

Division 2:
Kenyan - bardzo inteligentny. Czasami nerwowy. Ma duże szanse na dostanie się do Division 1
Tommy - stary kolega
Didix - mamy wspólną pasję - kolarstwo. Pisze świetne odpowiadania
Kris - często gadamy na gg, dobry kolega

Division 3:
pp3088 - na luzie, nerwowy
Adrian - nie miałem okazji z nim rozmawiac, ale wydaje się fajny
Arti - co tu napisac?
Rav - inteligentny, admin strony(jak wszysycy wiedzą)
Sasuke - ostatnio trochę mniej gadamy, ale i tak go lubię
Atom - szanuję tego człowieka

Reszta jest mi obojętna lub o kimś zapomniałem
Ostatnio zmieniony ndz kwie 25, 2010 7:45 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Ulepszyłem tak dużo, że nie będe wypisywać...

:arrow: Bartuś kun - Dużo powodów, ale między innymi ten, że wprowadził mnie na takie forum jak SSJPOWER. Lubie go za to, jaki jest i to, że jak ktoś go nazwał "Troll" to nawet on może mieć kumpli^^ Nie każdy wie jak być po jego stronie, a zapewniam - ciekawie i czasem bardzo dobrze ^^

:arrow: Rav - Główny admin strony i forum, bez niego by nic nie było. Poza tym Wykazuje się inteligencją i wyrozumiałością. Więcej czasu spędza na stronie, do tego zajął się porządnie forum. Dziękować<kłania się>!

:!: Dragon Fist - Mało go znam, jednak pisze ciekawe posty, nie urażając nimi opinii innych. Ostatnio też dziękuje mu za kilka postów na PW, były naprawde motywujące. Dragon Fist kun, jesteś świetny ^^ Dziękuje ^^
:arrow: Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy, czasem i rozmawiamy ^^
:!: Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike. Wrócił na forum! I dobrze, to jeden z lepszych użytkowników ^^ Bardzo często z nim rozmawiał, chętny jest też do pomocy w grze SSJ Power Game! Jest świetny, uwielbiam z nim gadać na GG od dziś rano! Do tego Liga Sprawiedliwości!
:!: Kenyan - Bardzo ciekawy użytkownik. Po pierwsze jest bardzo inteligentny(no w końcu jest nauczycielem), a z drugiej strony jest bardzo towarzyski, pisze ciekawe posty i udziela trafnych uwag. DO tego lubie z nim rozmawiać. Często pisze zabawne rzeczy i wysyła interesujące wiadomości.
:arrow: Bobercik - bardzo fajny forumowy kolega. Pisze dużo ciekawych postów i potrafi zaskoczyć ciekawą akcją w swoich opowiadaniach. Znalazł się też w moim fanficku. Często i chętnie pomaga innym. Chyba jest bezkonflikotowy. Nie zaczyna z innymi i jest bardzo miły.
:arrow: Tommy - pisze często informacje na różne tematy. Chyba wciąż czuje się, jakby nikt nie chciał go na forum, a przecież to taki fajny użytkownik! Ciekawe, gdzie On jest... Tommy, where are U?
:!: Mr. Atom/Atom - redaktor i świetny grafik znany Mi z SSJ Power. Jest też inteligenty, a więc ogólnie uzdolniony chyba ^^ Dużo pisze i nie spamuje(no, chyba nie dziwne XD)
:arrow: Didix - Pisze ciekawe opowiadania, a rozmowa z nim to czysta przyjemność. Wrócił na forum i bardzo fajnie! Forum odrazu ożyło, widać, że ma "to coś". A jego opowiadania stają się coraz ciekawsze! Zapraszam do czytania Didix Ball'a!
:arrow: Arti - powrót Artiego jest dla Mnie zaskakujący! Może wróci świetność SSJ Power ze starych czasów, które są zapisane w pierwszych stronach Kanji(Kanja= najstarsza pisana historia Japonii XD). Ci, którzy go pamiętają znają jego poczucie humoru i dużą wiedze. Mam nadzieje, że zostanie z nami ^^

:evil: Bliz - Wcale nie jest głupi. Widać wyraźnie, że nie lubi BH, ale przecież, nie każdy musi lubić każdego. Na forum po jego przyjściu stała się jakby lepsza atmosfera? Dla Mnie chyba tak, poza tym po jego przyjściu Rav ulepszył forum! To coś może znaczyć ^^[Chyba nie wchodzi na forum, a przynajmniej go nie widze na nim...]

Legenda:
Kolory uznania:
Niebieski - Neutralny
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Niema kolejności

he

DF - pierwsza osoba z kótrą sie zaprzyjaźniłem na tym forum
BH - fajny kumpel duza wiedza o DB
Dae - he codziennie rozmawiamy super kolega zna sie na na rpg i nietylko
Wolak - hehe co by tu onim powiedzieć ale on juz wie co :twisted:
Bobercik - spoko koleś fajnie sie znim gada
Adrian - stary kolega
Arti - z początku jak tu byłem dobrze sprawował władze później niepamiętam
Rav - najlepszy admin jakiego znam
Keyn - sympatyczny (nauczyciel;))
PP3088 -stary kolega
Didix - j.w. i mój FF syn
Bliz - inteligentny człowiek ale niewiem co sie z nim stało moze pojechał na wakacje.
Reaven - stary kumpel
Szpaner - he zawsze czymś za szpanuje :D
Vexeta - uu ten to umiał robić gry w rpg marker spoko koleś ciekawe co sie z nim teraz dzieje

chyba wszyscy.
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kris pisze:Didix - j.w. i mój FF syn
Nie zapominaj ze ja tez jestem twoaj rodzina w swiecie DB , twoim bratankiem i/lub kuzynkiem

Edycja listy ala top lista

1.Tomek kun
2.Piotrek kun
3.Robert kun
4.Krzyś kun
5.Krystian
6.Adrian
7.Starszy brat Michal
8.Michal
9.Pan Rafal
10.Jacek

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Kolejność alfabetyczna:

:arrow: Arti - Hmm... Kiedy pojawiłem się na forum, Arti raczej zaczynał już powoli z niego znikać, ale jego wkład pracy na tym forum zyskał mój podziw i cieszę się, że teraz wrócił :)

:arrow: Bart - Przede wszystkim dzielimy tematy muzyczne, ale zanjdzie sie też wiele innych... :) Kolejny stary kolega, o którym z pewnością mogę powiedzieć dużo dobrego

:arrow: Bartuś kun - Od niego dostałem pierwsze PW na forum, z nim jako pierwszym rozmawiałem na gg, Bartuś był pierwszym użytkownikiem z któym się zaprzyjaźniłem :) Niełatwo jest się z nim kolegować, ponieważ ma tendencje do szybkiego denerwowania się, ale chyba wychodzi mi to zadanie :) Do tego to mój kuzynek jeżeli
mówimy o świecie DB

:arrow: Dae - Lubię z nim rozmawiać, ponieważ czuję w nim coś innego niż w pozostałych użytkownikach forum, ma w sobie jakieś nieodłączne dobro wypływające z serca... Polubiłem Piotrka zaraz po tym jak go poznałem i bardzo go lubię do tej pory :)

:arrow: Didix - Stary dobry braciszek Maciuś, co by tu rzec, po prostu Didix Ball na wszystkim!!! :D

:arrow: Kenyan - Nie rozmawiamy na gg, ale jego posty mają ładny soczysty kształt i wszystkie które do tej pory przeczytałem, wnoszą do tematu treść nie lejąc wody ;)

:arrow: Kris - Przyjaciel, jak gdyby od lat, wiele wiele tematów do rozmów, zamierzam odwiedzić go w Poznaniu w wolnym czasie, przeżyliśmy już wiele przygód razem i to niekoniecznie na SSJPOWER :)

:arrow: Rav - Niewątpliwe najsympatyczniejszy spośród Adminów których miałem okazję poznać, można z nim porozmawiać jak z prawdziwym kolegą, na pytanie nie odpowie: "spadaj bambusie, marnujesz mój czas"

:arrow: Wolak(Krzysiu) - Taaak, znamy się już kawał czasu, fajny kolega, lubię z nim rozmawiać, zazwyczaj mamy luźne tematy, ale zawsze chyba się rozumiemy :)
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Ulepszyłem tak dużo, że nie będe wypisywać...

:!: Dragon Fist - Mało go znam, jednak pisze ciekawe posty, nie urażając nimi opinii innych. Ostatnio też dziękuje mu za kilka postów na PW, były naprawde motywujące. Dragon Fist kun, jesteś świetny ^^ Dziękuje bardzo ^^
:!: Bart - Często udziela się na forum i ciekawie rozwija tematy rozmów. Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Do tego mamy bardzo podobne charaktery - jesteśmy przybranymi braćmi ^^ Lubie z nim rozmawiać, chociaż ostatnio nieczęsto zdarza nam się razem być na kompach... Ale cóż, tak bywa...
:!: Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy, czasem i rozmawiamy ^^ Teraz - gdzieś zniknął?
:!: Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike. Wrócił na forum! I dobrze, to jeden z lepszych użytkowników ^^ Jest świetny, uwielbiam z nim gadać na GG! Do tego Liga Sprawiedliwości! Ale tak na serio - taki młody(dwa lata młodszy ode Mnie/rocznikowo trzy), a taki inteligentny! Do tego da się z nim pogadać na wszystkie tematy^^
:arrow: Kenyan - Bardzo ciekawy użytkownik. Po pierwsze jest bardzo inteligentny(no w końcu jest nauczycielem), a z drugiej strony jest bardzo towarzyski, pisze ciekawe posty i udziela trafnych uwag. DO tego lubie z nim rozmawiać. Często pisze zabawne rzeczy i wysyła interesujące wiadomości.
:arrow: Tommy - pisze często informacje na różne tematy. Chyba wciąż czuje się, jakby nikt nie chciał go na forum, a przecież to taki fajny użytkownik! Ciekawe, gdzie On jest... Tommy, where are U?
:!: Mr. Atom/Atom - redaktor i świetny grafik znany Mi z SSJ Power. Jest też inteligenty, a więc ogólnie uzdolniony chyba ^^ Dużo pisze i nie spamuje(no, chyba nie dziwne XD)
:!: Dyninio - Kto wie, ten wie, że znam go z innego forum i wiem, że to fajny użytkownik. WIęcej mówić o nim nie musze ^^ Ale zawsze wiadomo, że liczy się "Tu i teraz", a teraz z nim rozmawiam często. Bardzo fajny, pełen humoru użytkownik!
:arrow: Arti - powrót Artiego jest dla Mnie zaskakujący! Może wróci świetność SSJ Power ze starych czasów, które są zapisane w pierwszych stronach Kanji(Kanja= najstarsza pisana historia Japonii XD). Ci, którzy go pamiętają znają jego poczucie humoru i dużą wiedze. Mam nadzieje, że zostanie z nami ^^
:!: Bliz - Wcale nie jest głupi. Widać wyraźnie, że nie lubi BH, ale przecież, nie każdy musi lubić każdego. Na forum po jego przyjściu stała się jakby lepsza atmosfera? Dla Mnie chyba tak, poza tym po jego przyjściu Rav ulepszył forum! To coś może znaczyć ^^ Chyba słysze jego bicie serca na forum! Tak, jest, wrócił!

Legenda:
Kolory uznania:
Niebieski - Neutralny
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Ostatnio zmieniony pt lip 28, 2006 5:26 am przez Dae, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

dae pisze:Bliz - Wcale nie jest głupi.
Jest glupi i to nawet bardzo (tepak mowiac w wprost) , jedynym ydiota od niego to nikt inny jak PP3088 wystarczy spojrzec na jego avatar , mowi sam za siebie :twisted: :lol: :roll:

Edycja listy

1.Tomek kun
2.Piotrek kun
3.Robert kun
4.Krzyś kun
5.Krystian
6.Adrian
7.Szymek
8.Michal (Tommy)
9.Pan Rafal
10.Jacek

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

A u mnie w tym tygodniu na pierwszym miejscu znajduje się Bartuś ! :mrgreen: ...
1.Jest on jednym z niewielu, którzy w tym tygodniu siedzą na forum...
2.Dawno się nie wyzywaliśmy <taki żarcik sceniczny>.. :roll:
3.No i polubiłem Go lepiej niż <jeszcze> niedawno ...

2 Miejsce :
Dae

3 Miejsce:
Kris
Fight.
ODPOWIEDZ