Co dało wam oglądanie Dragonballa?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Myślę, ze ja z zachowania przypominam Broliego i Vegete, kto nie wierzy niech przyjdzie do mnie do szkoły :twisted:
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

No i co wtedy :?: :x Przyjde i co :?: Zamienisz się w SSJ i zabijesz mnie :?: Coraz bardziej myślę, że DB robi Wam, dzieciom wodę z mózgu :evil:

Co dało Wam oglądanie DB Question Odpowiedzi proszę umieszczać pod tym postem. Jeśli już ktoś wyraził swoją opinię proszę siedzieć cicho. Dziękuję za uwagę. Już mi ręka zaczęła drżeć i chciałem komuś dac ostrzeżenie.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Co dało mi oglądanie dragonball'a?? Praktycznie wszystko, począwszy od marzeń, aż po styl życia. Dzięki dragonballowi jestem na tym pięknym forum i zapoznaje się z bardzo wieloma osobami. Dzięki dragonballowi nie czuje się pusty, bezniego świat byłby dla mnie niczym. Dzięki niemu mam w co grać, moge pisać fan ficki i rysować fan arty. Nigdy nie wyżeknę się dragonball'a, ponieważ to on kształtował mój charakter, wpłynął na moje życie i pomagał przetrwać w trudnych chwilach...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

Vegetto pisze:
Arti pisze:No i co wtedy :?: :x Przyjde i co :?: Zamienisz się w SSJ i zabijesz mnie :?: Coraz bardziej myślę, że DB robi Wam, dzieciom wodę z mózgu :evil:
Arti nierozumniem sądzisz że od dragon ball'a się głupieje przeciż sam go oglądałeś inaczej byś na tym forum nie pisał
Czytaj wszystkie posty żeby zrozumieć = .=
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Drago ball nauczyl mnie zeby zyc jak genialny zolw (scisk pysk ,dydki itd.) !!!!
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

po oglądałem spbie troche a teraz jestem maniakiem mam wszystko na kompie wszystkie odc filmy wogule
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Off;No dobra inteligencie powiedz mi skąd wiesz jak wygląda muszla klozetowa. Ba nie powiesz mi, że w twoim kartonie jest tak skomplikowane urządzenie :) Sowją drogą twoja głowa napewno tma pasuje.Eastwood offujesz w każdym temacie wię się przymknij

On-topic:Co dało oglądanie DB? Dużo przyjemnośći, nauczył mnie ogładać coś i nie marudzić(np. jak ktoś gra to lubie sobie tera popatrzeć), czekania(na kolejny odcinek ofc) oraz różnych ciekawych uczuć, których tam nie brakowało np. poświęcenie.

Pozdro
Ostatnio zmieniony ndz lut 19, 2006 8:57 am przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Eastwood
Przeciętny wojownik

Post autor: Eastwood »

włąśnie adrian.JAk wygląda muszla klozetowa.I powiedzcie może że ten model nie zrobił offtopa.Ale nie dostał żadnego punktu karnego.Ten admin jest chyba ślepy.Stary załóż okulary 8) 8) 8)
Zabijanie rykoszetem to moja specjalność
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Eastwood dostaje 3-dniowego bana za wyzywanie mnie.

Do reszty mam ogłoszenie: nie wyzywajcie Eastwooda - jeśli na to zasłuży, to mi powiedzcie - a ja mu dam bana na tydzień.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
3doom.Isildur
Przeciętny wojownik

db

Post autor: 3doom.Isildur »

Dragon ball jest git i zawsze bedzie git.

Dragon ball nauczyło mnie zarabiać (zarabiać na ODcinkiach)

i postawilem sie 2 lata starszemu . zmasakrowalem go jak vegeta zarbona .
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Eastwood pisze:Ten admin jest chyba ślepy.Stary załóż okulary
Jesli za to ma sie bana , to doprawdy Rav maou sama zaczal byc podobny do swojego idola :twisted:

musze dac temat "obrazy na uzytkownikow ktore zle moga sie skonczyc" zeby dac przyklady ostrzegawcze
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

BH Daimaouji pisze:
Eastwood pisze:Ten admin jest chyba ślepy.Stary załóż okulary
Jesli za to ma sie bana , to doprawdy Rav maou sama zaczal byc podobny do swojego idola :twisted:

musze dac temat "obrazy na uzytkownikow ktore zle moga sie skonczyc" zeby dac przyklady ostrzegawcze
Ten temat ma już kilka miesięcy...
Przecież nie po to zakładam forum, żeby pozwolić się na nim wyzywać.
To byłby szczyt masochizmu. (nie czepiać się hiperboli, nie mogę znaleźć lepszego zwrotu).
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Rav pisze:Przecież nie po to zakładam forum, żeby pozwolić się na nim wyzywać.
Ta , ale teraz to wyglada tak , zreszta poki nie ma tych uzytkownikow (ktorych nickow nie podam) , ja sie z nikim nie kloce :)

BTW Dzieki za info , Rav san
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Oglądanie Dragon Balla dało mi...hmmm co mi dało? Nic specjalnego. Dało mi hobby. Dało mi cos co lubię i się interesuje. Dzięki DB zacząłem się interesowac innymi anime. A poza tym Dragon Ball dał mi to forum. xD To że mogę tu z wami pisac.
Obrazek
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

Co mi dało oglądanie Dragon Balla? Z pewnością przyjemność, jednak jeżeli chodzi o to jakie wpływy na mnie wywarło- powiem z statysfakcją że żadne. Wolę nie wzorować się na db, ani żadnych innych anime.
Jedyne co wywarło na mnie jakiś wpływ z całego tego serialu było jedynie, krótkim zauroczeniem w świecie wielkich walk i bezgranicznej siły.
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
ODPOWIEDZ