Opinia o Kakarottcie
Moderator: Moderatorzy
- Kakarotto
- Golden Oozaru
- Kontakt:
tak, ale Goku po czasie zaczął go również szanować i traktować jako Księcia saiyanów (film 12 goku chce sie scalić z Vegetom mówiąc przy tym że chce dostąpić zaszczytu scalenia się z Księciem Saiyanów jednak scalił się z "robakiem") Goku po pewnym czasie przyzwyczaił się do swojego rodowodu, nawet czasami był z tego dumny. 
Kakarotto
tyle wystarczy.
tyle wystarczy.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Choc w filmie 8 o tym zapomnial , jak i w DBGT , mowil wtedy te dwa zalosne txty
"Nie jestem Kakarotto! Jest Son Goku" czy "Nie jestem Sajanem , jestem ziemianinem!" (specjlanie ziemianinem z malej)
"Nie jestem Kakarotto! Jest Son Goku" czy "Nie jestem Sajanem , jestem ziemianinem!" (specjlanie ziemianinem z malej)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Filmy kinowe i DBGT to dodatek, nie można tego wliczać do pracy pana Akiry. A pan Akira stworzył Goku, więc tylko to co on nakreslił odpowiada charakterowi Goku. Raditz był miernotą wskaże dla Nameczan czy co lepiej Demonów byłby ścierwem do zabicia w miedzyczasie posiłku.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Ech widac twoja natura Kakarottowa odzywa sie , napsialem pdoczas filmu 8 i w DBGT ignoruej Sajan sage i Film 3 DBZ (co i tak jest nadal Sajan saga)Kakarotto pisze:k ale to bylo w saiyan sadzenawet podczas frieza sagi po smierci Vegety moze i w ziemski sposób ale okazał mu szacunek grzebiąc go w ziemi wykopanel wlasnymi rękami...
2.Tak i co mial w zamian , Smiech tego co pochowal , zeby on (KKRT) zginal (zreszta zgadzam sie z Vegeta , co za glupek
Kakarotto tez , zabili by go w 5 sekund gdyz jego moc wynosila ponizej 1000 a nawet 500Raditz był miernotą wskaże dla Nameczan czy co lepiej Demonów byłby ścierwem do zabicia w miedzyczasie posiłku.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
O Wrogach szybko sie zapomina , o Nappie tez zapomnieli , a jak wrocil to zrobilo sie LOL z niego (no zrobil , wszak to byl Vegeta)
Jest tez przyslowie "Glupi ma zawsze szczescie" tu pasuje do Kakarotta podczas jego walki z Vegeta i innymi wrogami z DBJest przysłowie: "Przeżywają tylko najlepsi"
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
"Nie jestem Byhy! Jestem Bh" albo "Nie jestem chomikiem jestem chominidem". Czy widzicie aluzje??BH Daimaouji pisze:Choc w filmie 8 o tym zapomnial , jak i w DBGT , mowil wtedy te dwa zalosne txty
Kris (18-07-2008 22:04)
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Zdarza sie podobienstwo
BTW i tak musze poprawiac was idiotow ktorzy poprawnie nie umieja napisac mojego nicku
(Idioci = ci ktorzy nabijaja sie z mojego nicku)
In Conclusion?
"Wszelkie podobienstwo moich txtow do Kakarotta jest przypadkowe"
I te txty ktore daje bardziej pasuja do Vegety niz do Kakarotta
In Conclusion?
"Wszelkie podobienstwo moich txtow do Kakarotta jest przypadkowe"
I te txty ktore daje bardziej pasuja do Vegety niz do Kakarotta
0_0 E przeciez nidgy bym tak nie napisal , bym poprostu napisal ze nie jestem gosciem , co ty dajesz za txt??"Nie jestem gościu! Jestem BH."
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5