Opinia o Kakarottcie

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Co myślisz o Kakarottcie

Fajny Sajanek
20
45%
Fajny ale za bardzo miły
11
25%
Nienawidze go! Zabić go!
3
7%
KAKAROTTTTTTTTTTO!
10
23%

Liczba głosów: 44

Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

tak, ale Goku po czasie zaczął go również szanować i traktować jako Księcia saiyanów (film 12 goku chce sie scalić z Vegetom mówiąc przy tym że chce dostąpić zaszczytu scalenia się z Księciem Saiyanów jednak scalił się z "robakiem") Goku po pewnym czasie przyzwyczaił się do swojego rodowodu, nawet czasami był z tego dumny. :razz:
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Choc w filmie 8 o tym zapomnial , jak i w DBGT , mowil wtedy te dwa zalosne txty

"Nie jestem Kakarotto! Jest Son Goku" czy "Nie jestem Sajanem , jestem ziemianinem!" (specjlanie ziemianinem z malej)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

k ale to bylo w saiyan sadze :) nawet podczas frieza sagi po smierci Vegety moze i w ziemski sposób ale okazał mu szacunek grzebiąc go w ziemi wykopanel wlasnymi rękami... :razz:
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Filmy kinowe i DBGT to dodatek, nie można tego wliczać do pracy pana Akiry. A pan Akira stworzył Goku, więc tylko to co on nakreslił odpowiada charakterowi Goku. Raditz był miernotą wskaże dla Nameczan czy co lepiej Demonów byłby ścierwem do zabicia w miedzyczasie posiłku.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kakarotto pisze:k ale to bylo w saiyan sadze :) nawet podczas frieza sagi po smierci Vegety moze i w ziemski sposób ale okazał mu szacunek grzebiąc go w ziemi wykopanel wlasnymi rękami... :P
1.Ech widac twoja natura Kakarottowa odzywa sie , napsialem pdoczas filmu 8 i w DBGT ignoruej Sajan sage i Film 3 DBZ (co i tak jest nadal Sajan saga)
2.Tak i co mial w zamian , Smiech tego co pochowal , zeby on (KKRT) zginal (zreszta zgadzam sie z Vegeta , co za glupek :twisted:)
Raditz był miernotą wskaże dla Nameczan czy co lepiej Demonów byłby ścierwem do zabicia w miedzyczasie posiłku.
Kakarotto tez , zabili by go w 5 sekund gdyz jego moc wynosila ponizej 1000 a nawet 500 :lol:

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Jest przysłowie: "Przeżywają tylko najlepsi" Jasno z tego wynika ze Goku był lepszy od Raditza.

Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

z tego co sie orientuje to goku nie przezyl walki z raditzem wiec to przyslowie troche nie pasuje ^^
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Hmm chodziło mi raczej, że jednak go wkrzeslili bo byl bardziej przydatny, o Raditza nikt się nie martwił.

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

O Wrogach szybko sie zapomina , o Nappie tez zapomnieli , a jak wrocil to zrobilo sie LOL z niego (no zrobil , wszak to byl Vegeta)
Jest przysłowie: "Przeżywają tylko najlepsi"
Jest tez przyslowie "Glupi ma zawsze szczescie" tu pasuje do Kakarotta podczas jego walki z Vegeta i innymi wrogami z DB

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Roksia10
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Roksia10 »

Fajny Sajanek ^^ Goku jest miły, sympatyczny i wogóle super. Choc jego przeciwieństwo Thales też fajny
Roksia
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:Choc w filmie 8 o tym zapomnial , jak i w DBGT , mowil wtedy te dwa zalosne txty

"Nie jestem Kakarotto! Jest Son Goku" czy "Nie jestem Sajanem , jestem ziemianinem!" (specjlanie ziemianinem z malej)
"Nie jestem Byhy! Jestem Bh" albo "Nie jestem chomikiem jestem chominidem". Czy widzicie aluzje??

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

pp3088 wytoczył ciekawą koncepcję. Nie chcę Cię obrażac Bartuś, ale twoje teksty:

"Nie jestem gościu! Jestem BH."
"Nie jestem BH Daimaouji! Jestem BH."

Są po prostu takie same jak Goku.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Zdarza sie podobienstwo :twisted: BTW i tak musze poprawiac was idiotow ktorzy poprawnie nie umieja napisac mojego nicku :evil: (Idioci = ci ktorzy nabijaja sie z mojego nicku)

In Conclusion?

"Wszelkie podobienstwo moich txtow do Kakarotta jest przypadkowe"

I te txty ktore daje bardziej pasuja do Vegety niz do Kakarotta
"Nie jestem gościu! Jestem BH."
0_0 E przeciez nidgy bym tak nie napisal , bym poprostu napisal ze nie jestem gosciem , co ty dajesz za txt??

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

BH Daimaouji pisze:
I te txty ktore daje bardziej pasuja do Vegety niz do Kakarotta
Czyżby Vegeta mówił coś w stylu: "Nie jestem Vegeta, jestem Vegeta"? Nie przypominam sobie. Nie wykręcaj się Bartuś. Goku z Ciebie czasami jak sie nie patrzy :razz:
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.Mowie o tych bardziej "doskonaych txtach"
2.Hej , szanuj swoich kolegow chlopcze!

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ