Bliz pisze:ale ty wiesz jak sie ze mna gada gratz!!
Niestety, wiem, ponieważ chciałeś wyrzucić BH z tego forum, a mnie też chcieli wyrzucić z innego forum, więc wiem jak to jest. Nie darzę Ciebie zbyt duzą sympatią, więc już masz powód dla którego zagłosowałem na Rav`a. Koniec tematu.
Widzisz już plusuje w naszych oczach. Za takie coś trzeba nagradzać. Jeśli jest z powodem.
Sądzę, że takie komentarze powinieneś zachować dla siebie - nie życzę sobie podżegania do kłótni na tym forum. Mam nadzieję, że nie to było Twoim celem, ale ten tekst conajmniej nie ma nic wspólnego z tematem. // Rav
Nie głosuję na nikogo bo nie zawarłem z nimi żadnych głębszych kontaktów. A szkoda bo to ludzie na poziomie.
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez pp3088, łącznie zmieniany 2 razy.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Dobra, niech Ci będzie Kris. Koniec przerwy. Ale za to zedytuj grafike Krovy i daj tam że Rav wygrał. A przy okazji zrób grafe do walki Dragon Fist vs. Atom. A moderator niech zmieni ankiete.
Zapomniałem zagłosowac. Mój głos idzie oczywiście do Dragon Fista. Znam go dłużej. I choc czasami mamy inne zdanie na jakiś temat nadal jest moim dobrym kolegą.
Mój głos idzie do Krisa, ponieważ rozmawialiśmy już przez gg, graliśmy w snookera. Lubię go.
A Szpaner, jak to moderator czepia się wszystkiego.
A jak ktoś się mnie czepia, to najczęściej nie darzę go ogromną sympatią.
Oczywiście nie mówię, że Szpanera nie lubię, lecz tutaj wygrywa jednak Kris.
Głos idzie na Krisa. Powód prosty: To jeden z Moich ulubionych forumowiczów - naprawde. Gadałem kiedyś z nim bardzo dużo i mam nadzieję, że znów będe miał okazję
7:5 wygrał Kris. Jednak Szpaner pożegnał się z honorem. Następna walka Krova vs. Tommy (i wreszcie się doczekałeś). Ja głosuję na mojego przyjaciela Tommy'ego. Mam nadzieję ze wygrasz a mi uda się pokonać Wolaka. Wtedy się spotkamy Mile widziana zmiana ankiety i grafika.