Papa

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Papa

Post autor: Bobercik »

Witam. Niesety chciałbym się pożegnać. Najprawdopodobniej nie będę już pisał na tym forum. Powód? Jeden z użytkowników (którego nicku nie zdradzę) nazwał mnie spamerem i powiedział mi że nabijam posty. Ja żeby oszczędzic mu bólu po prostu nie będę już ich pisał. Wkrótce zdecyduję kto przejmie turniej. cYa
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Re: Papa

Post autor: Dae »

bobercik pisze:Witam. Niesety chciałbym się pożegnać. Najprawdopodobniej nie będę już pisał na tym forum. Powód? Jeden z użytkowników (którego nicku nie zdradzę) nazwał mnie spamerem i powiedział mi że nabijam posty. Ja żeby oszczędzic mu bólu po prostu nie będę już ich pisał. Wkrótce zdecyduję kto przejmie turniej. cYa
Uuuu, jakie poważne oskarżenie!

Więc, Moja szybka droga dedukcji...

Mógł to być Bartek, ale mało prawdopodobne... Nie odszedłbyś, gdyby to był zwykły użytkownik, więc musiał być to jakiś vip/moderator/admin... Hmmm, dalej nic nie wiem...

Mam nadzieję, że będziesz się ze mną kontaktował przez GG, jeżeli nie będzie Cie na forum... Are you?

Szkoda, że nie będzie Cie już na SSJ Power...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Na forum będę, ale nie będę pisał postów :razz: taki mały dopisek. A przy okazji nie jest to żaden vip itp. Z mojej strony założyłem ten temat zeby sie nie pytac gdzie jestem. Koniec tematu xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

szkoda "dowidzenie" ale mam nadzieje ze bedziemy gadac
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

To ja tak powiedziałem. Rzeczywiście, patrząc na datę rejestracji trudno mi jest uwierzyć w to, że bobercik ma blisko 900 postów. Czytam dużo jego postów i widzę, że niektóre to jednowyrazowe komentarze do innych lub posty w stylu "(...)Dobrze, że tak zrobiłeś"
Wiem, że ja także czasami piszę krótkie posty, lecz ja się przyznaję do błędów.

Poza tym chciałem dodać, że ta sprawa nie powinna się odnosić do forum SSJ POWER.
Dyskusja rozpoczęła się na HyperForum, forum, które ja założyłem w lutym br. Dzień po stworzeniu forum i napisaniu ważnych rzeczy (np. regulaminu), zarejestrował się bobercik. W związku z tym, że jest moim dobrym kumplem, powierzyłem mu rangę administratora.
Nie myslałem jednak, że bobercik zechce całkowicie wziąć sprawę w swoje ręce. Od jakiegoś czasu zaczął sam podejmować decyzje, wyłączał forum, kiedy mu się chce. Szantażował mnie, że jeżeli ja włączę forum, to coś tam ( nie będę już wypominał co).
Ostatnio usuwał moje posty, twierdząc, że jest to spam. Zabolało mnie to, że kolega uznał mnie za spamera. Odezwałem się i powiedziałem, że także jest spamerem.

Nie wiem, czy załoga SSJ POWER będzie mnie lubić czy nie, po tym co się stało. Ja od razu mówię, że jak komuś daję rangę admina, to oczekuję, że on będzie mi pomagał, a nie starał się zająć moje miejsce.

Jednak nie chciałbym, aby bobercik odszedł z tego forum. Jeżeli uważa, że pisze rozbudowane posty, nie potrzeba ich zmieniać i intersuje się DB (a wiem, że jest wielkim fanem i forum trochę by straciło) to oczywiście niech zostanie na forum. Przed nim nikt nie wymyślił "Turnieju DB" i "Turnieju Użytkowników SSJ POWER".

Przypomnę jeszcze jedną historię.
Jestem zarejestrowany na forum o Pokemon. Adminem jest tam mój znajomy - Otoyol - Iveco M24 CITY. Zostałem tam moderatorem (na dwóch innych forach o tematyce Pokemon się aktywnie udzielałem i też zostałem). Pewnego dnia bobercik wszedł na to forum i oskarżył mnie, że mam 3 konta na tym forum i nie powinienem być moderatorem.
Faktycznie:Miałem trzy konta, ale jedno założyłem przypadkowo i nie mogłem się zalogować. Drugie było nieaktywne z powodu przebudowy forum, a na trzecim byłem moderatorem. Z drugiej strony trzeba powiedzieć, że bobercik miał 2 konta na tym forum.

Na koniec powiem, że konflikt pomiędzy mną a bobercikiem nie dotyczy SSJ POWER, lecz HyperForum. Tak naprawdę już wiele razy chciałem zabrać bobercikowi rangę, ponieważ myslałem, że zaszkodzi on forum.
Nie chciałbym, żeby ten temat był kontynuowany. Pozdrawiam. :smile:
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Tommy pisze:To ja tak powiedziałem. Rzeczywiście, patrząc na datę rejestracji trudno mi jest uwierzyć w to, że bobercik ma blisko 900 postów. Czytam dużo jego postów i widzę, że niektóre to jednowyrazowe komentarze do innych lub posty w stylu "(...)Dobrze, że tak zrobiłeś"
Wiem, że ja także czasami piszę krótkie posty, lecz ja się przyznaję do błędów.

Poza tym chciałem dodać, że ta sprawa nie powinna się odnosić do forum SSJ POWER.
Dyskusja rozpoczęła się na HyperForum, forum, które ja założyłem w lutym br. Dzień po stworzeniu forum i napisaniu ważnych rzeczy (np. regulaminu), zarejestrował się bobercik. W związku z tym, że jest moim dobrym kumplem, powierzyłem mu rangę administratora.
Nie myslałem jednak, że bobercik zechce całkowicie wziąć sprawę w swoje ręce. Od jakiegoś czasu zaczął sam podejmować decyzje, wyłączał forum, kiedy mu się chce. Szantażował mnie, że jeżeli ja włączę forum, to coś tam ( nie będę już wypominał co).
Ostatnio usuwał moje posty, twierdząc, że jest to spam. Zabolało mnie to, że kolega uznał mnie za spamera. Odezwałem się i powiedziałem, że także jest spamerem.

Nie wiem, czy załoga SSJ POWER będzie mnie lubić czy nie, po tym co się stało. Ja od razu mówię, że jak komuś daję rangę admina, to oczekuję, że on będzie mi pomagał, a nie starał się zająć moje miejsce.

Jednak nie chciałbym, aby bobercik odszedł z tego forum. Jeżeli uważa, że pisze rozbudowane posty, nie potrzeba ich zmieniać i intersuje się DB (a wiem, że jest wielkim fanem i forum trochę by straciło) to oczywiście niech zostanie na forum. Przed nim nikt nie wymyślił "Turnieju DB" i "Turnieju Użytkowników SSJ POWER".

Przypomnę jeszcze jedną historię.
Jestem zarejestrowany na forum o Pokemon. Adminem jest tam mój znajomy - Otoyol - Iveco M24 CITY. Zostałem tam moderatorem (na dwóch innych forach o tematyce Pokemon się aktywnie udzielałem i też zostałem). Pewnego dnia bobercik wszedł na to forum i oskarżył mnie, że mam 3 konta na tym forum i nie powinienem być moderatorem.
Faktycznie:Miałem trzy konta, ale jedno założyłem przypadkowo i nie mogłem się zalogować. Drugie było nieaktywne z powodu przebudowy forum, a na trzecim byłem moderatorem. Z drugiej strony trzeba powiedzieć, że bobercik miał 2 konta na tym forum.

Na koniec powiem, że konflikt pomiędzy mną a bobercikiem nie dotyczy SSJ POWER, lecz HyperForum. Tak naprawdę już wiele razy chciałem zabrać bobercikowi rangę, ponieważ myslałem, że zaszkodzi on forum.
Nie chciałbym, żeby ten temat był kontynuowany. Pozdrawiam. :smile:
:lol: W tym poście przeszedłeś sam siebie. Nie chodzi mi o Hyper Forum. Powiedziałeś że jestem spamerem to ja już nie będę spamował.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Dae pisze:Mógł to być Bartek
Watpie ze to ja (o ile chodzi o Bart(ka)) ja moze nazwalem Roberta "Nabijaczem postow" (lub cos podobnego) ale Spamerem? Ten tytul nalezy sie (...)

BTW nadal sadze ze Robert nie wychodzi z tego forum i (jakby odchodzil) wroci , ale mimo co , on jest nadal na forum jego i Michala
Nie odszedłbyś, gdyby to był zwykły użytkownik
Skad ten pomysl , ze jestem "Zwyklym uzytkownikiem"? Jestem tu ponad rok :|

To nie było o tobie, ze zwykłym użytkownikiem. Chodziło Mi o to, że ktoś inny, oprócz ciebie, użytkownik forum, nie admin/moderator/vip gdyby to powiedział, to BObercik nie odszedłby. Mimo wszystko nie byłem daleko od prawdy - powiedziała to osoba ważna dla Bobercika, jego kolega Tommy - Dae

Update

A teraz widze , ze to Michal jednak
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kostek
USSJ

Post autor: Kostek »

BTW.. Co z tego, że jesteś tu ponad rok.. Jak się to ma do twoich postów zmieniłeś się ? Nie chciałem tego pisać ale mam dość.. Kaleczenia tego forum.. Jesteś tu rok i stwarzasz wiele problemów.. Gdyby to ode mnie zależało i miał bym taką możliwość długo byś tu nie pożył.. Jesteś Zwykłym Usserem i zwykłym Usserem pozostaniesz..
Co z tego, że masz ponad 2k postów 2/3 z tego to spam.
Przeglądając listę bananów zauważyłem, że już z 3/4 razy miałeś bana.. O czym to świadczy..
Człowieku weź dorośnij albo chociaż staraj się być dorosły i zachowuj się jak na twój wiek przystało.. Bo na razie to jedyne co robiłeś na tym forum to sprowadzanie go do dna..

[/i]
[center]Obrazek [/center]
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Kostek pisze:BTW.. Co z tego, że jesteś tu ponad rok.. Jak się to ma do twoich postów zmieniłeś się ? Nie chciałem tego pisać ale mam dość.. Kaleczenia tego forum.. Jesteś tu rok i stwarzasz wiele problemów.. Gdyby to ode mnie zależało i miał bym taką możliwość długo byś tu nie pożył.. Jesteś Zwykłym Usserem i zwykłym Usserem pozostaniesz..
Co z tego, że masz ponad 2k postów 2/3 z tego to spam.
Przeglądając listę bananów zauważyłem, że już z 3/4 razy miałeś bana.. O czym to świadczy..
Człowieku weź dorośnij albo chociaż staraj się być dorosły i zachowuj się jak na twój wiek przystało.. Bo na razie to jedyne co robiłeś na tym forum to sprowadzanie go do dna..

[/i]
Wiesz BH nie chce dorosnąć. A poza tym ma najtrudniejszy charakter na forum. Moim zdaniem gdyby na forum nie było BH byłoby o wiele nudniej. Z kim wtedy kłócili by się Bliz, pp3088. Mówisz że gdyby to od Ciebie zależało to On by tu nie pożył. Ale to nie zależy od Ciebie. Weź zobacz że BH jest dobrym kolegą na forum takich osób jak Dae i Dragon Fist, którzy są "ważniejsi" jak Ty czy Ja. Rav widocznie też go lubi jak jeszcze nie wyywalił go z forum. Gdy nowa osoba pojawi się na forum to od razu zwraca uwage nie na admina tylko na BH. Jest On jakby ozdobą tego forum. Dla niektórych pozytywną, dla niektórych negatywną. Ty go odbierasz jako spamera. Ja jako człowieka o własnych poglądach. I za to go lubię. Za to że się nie poddaje choć nie pierwszy i nie ostatni chce go wywalić z forum. I Bartuś nie jest jakimś tam userem. Jest to najbardziej aktywny user na tym forum. Szpnaer usuwa psam, ale jakoś BH dalej ma 2000 postów. Nie zauważyłeś?

A teraz na temat:
Temat mozna wywalić ponieważ:
a)na forum zaczęło się coś dziać xD
b)doszedłem do wniosku że nie obchodzi mnie kto jak o mnie myśli, a poza tym Tommy nazywał mnie spamerem a ja go lamerem xD kłótnia minęła i teraz się z tego śmiejemy :D
(Jednym z powodów dla jakich założyłem ten temat była chcę "zrobienia" ruchu na forum :D Triche się udało xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Kostek
USSJ

Post autor: Kostek »

Wiesz nie każdemu się chce usuwać 1k postów.. Napędza forum.. nie wiem jak to odbierasz ale... Po co są te kłutnie? Po to, żeby się popisać? jeżeli tak to No-Coments..

Jeżeli uważasz, ze nie jest zwykłym usserem to dlaczego nie jest w vipach? może dlatego że jego posty to głupie jedno zdaniówki a jak jest już jakiś rozwinięty to jest w nim pełno offtopu..

Nie mam nic do tego, że ty go lubisz. szczerze nic mnie to nie obchodzi... Ja tylko mówię, jak jest :P i przy swoim pozostanę .. Może i niektórzy uważają że napędza forum.. Może i tak ale w zupełnie inną stronę... Napędza je do dna .. No to tyle koniec dyskusji..

Pozdro
[center]Obrazek [/center]
Obrazek
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

Dołożę i swe trzy grosze

Taka zmiana zdań jest co najmniej dziwna, nie ma co robić cyrku na forum z powodu jednego oskarżenia (które i tak jest błędne, ludzie, rozróżniajcie SPAM i FLOOD). Chęć rozpędzenia forum nie jest żadnym wytłumaczeniem dla zakładania takiego tematu. Skoro odchodzisz (czyli, nomen omen, nie obchodzi Cię już to forum) po co koniecznie chcesz wiedzieć, by do innych trafiła informacja o przyczynach Twego postanowienia? To raczej wygląda na chęć zwrócenia na siebie uwagi, a nie odejście z forum (które i tak, jak można było się domyślić, nie nastąpiło).

Co do BH, w pełni zgadzam się z Kostkiem. Niemniej, zdanie Bobercika
Bobercik pisze:Weź zobacz że BH jest dobrym kolegą na forum takich osób jak Dae i Dragon Fist, którzy są "ważniejsi" jak Ty czy Ja.
mnie rozwaliło. Czyli innymi słowy to coś w stylu "uważaj, on ma kontakty". To, że jest "ziooomem" kadry kierowniczej forum sprawia iż ma immunitet? Głupszego argumentu ze świecą szukać.

Close.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 :wink:
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

bobercik pisze:Jeden z użytkowników (którego nicku nie zdradzę) nazwał mnie spamerem i powiedział mi że nabijam posty.
JA PIERKURDE ! Na świecie toczą jest wojny, bardzo powszechny jest terroryzm, papież dąży do wojny z islamem, codziennie giną setki ludzi a on się zamartwia, że ktoś go nazwał spammerem :Q Obudź się człowieku.
Ostatnio zmieniony pt wrz 22, 2006 9:31 pm przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Zablokowany