Tak....nie zapomninajmy....Vegeta będąc Oozaru nie tracił na inteligencji.... a chyba o KKRT mówić nie muszeBeniu pisze:Ale Goku tylko na Kaio kenie mógł pokonać Vegete gdy on nie był Oozaru.A gdyby i Goku i Vegeta byli Oozaru to Goku nie mógłby użyć Kaiokena i przegrałby
Miejsce zamieszkania
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A kto mowil ze sajan jako oozaru traci inteligencje? To tylko dotyczy tych co nie sa "prawdziwymi" sajanami , bo np. Pan Panbukin jako Oozaru zmiazdzyl tego debilnego kannasaninaDidix pisze:Tak....nie zapomninajmy....Vegeta będąc Oozaru nie tracił na inteligencji.... a chyba o KKRT mówić nie muszeBeniu pisze:Ale Goku tylko na Kaio kenie mógł pokonać Vegete gdy on nie był Oozaru.A gdyby i Goku i Vegeta byli Oozaru to Goku nie mógłby użyć Kaiokena i przegrałby...
Ale Vegeta ktory jest 100% sajanem pokonal bylby Kakarotta ktory bylby "odmozdzony" jako Oozaru (zreszta sam upadek na leb go odmozdzylCzy ja wiem jakby Goku mial wtedy ogon to prawdopodobnie bylby silniejszy a przemiana Vegety nic by nie dala bo Goku tez by sie zmienil.
I pamietajmy , moc Kakarotta by wynosila max 80.000 , Vegeta by mial 160.000 , a poniewaz Kakarotto bylby zbyt glupi , nie umial by uzyc Kaiokena (Oozaru uzywajacy Kaiokena? LOL)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No i tak by Vegeta kun skemowal tego ciote KakarottaRudi pisze:Dobra dobra moze macie racje a teraz przejdzmy z powrotem do tematu o zmieszkaniu a nie 1 starcie Vegety z Goku
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Po obejrzeniu znowu Bardock special stwierdzam ze to Vegeta mial dobrze , nie mieszkal na planecie wiesniakow 
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
True trueGogeta pisze:Wg mnie najlepsze zamieszkanie ma Vegeta na Planecie Vegeta
Kto zaznaczył Bulmę w West City ?
Ostatnio zmieniony sob sty 19, 2008 4:49 pm przez MeTeO*, łącznie zmieniany 1 raz.