aquaman by ozak_ssj :D

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)

jak oceniasz animke mojego autorstwa :P

leprzej nie widziałem
0
Brak głosów
100kroć leprza od oryginalnej wersji
0
Brak głosów
całkiem udana :D
4
36%
taka sobie
6
55%
głupia
0
Brak głosów
badziew do potęgi (':x')
1
9%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

No no...nawet niezłe :) Głosuję na "Całkiem udana".

Mam jednak kilka sugestii:

1. Unikaj błędów ortograficznych :!: :!: :!:

Między innymi:

Pierwszy ocinek:
  • "pokażę" zamiast "pokarze"
  • "dowiemy się" zamiast "dowiemy sie"
  • "winner" a nie "winer"
Drugi odcinek:
  • "później" zamiast "puźniej"
  • "mózgu" zamiast "muzgu"
  • "tę energię" zamiast "tą energie"
  • "bohaterami" zamiast "bochaterami"
Najlepiej sprawdzaj tekst w wordzie lub za pomocą słownika.
Poza tym zaczynaj zdania wielką literą, kończ kropką i używaj znaków przestankowych (zwłaszcza przecinków).

2. Dawaj czas na przeczytanie każdego napisu.

3. Komentarze w stylu "albo nie, pokażę to teraz :D" moim zdaniem psują klimat.

Natomiast według mnie tempo jest dobre, tylko czasem tekst pojawia się i znika zbyt szybko.
Arti pisze:Ej wogóle się zapytałeś czy możesz plagiatować
W sumie Twórcy wszystkich fanowskich filmów DB (w tym DBF, DBAF, Aquaman Saga, TGW) plagiatują DB.

Chętnie obejrzę trzeci odcinek. A w Fan Cornerze, który niedługo powstanie, będzie miejsce na stworzone przez was filmiki, w tym opowiadające o Aquamanie, jeśli Arti nie będzie miał nic przeciw. Chyba powinien się raczej ucieszyć, iż jego dzieło jest na tyle popularne, że powstają nawet fanowskie filmy, opowiadania (didix ball), itp. na temat Aquamana. Dzięki temu wiele osób dowiaduje się o Aquamanie i może podziwiać pracę Artiego. (subtelna zachęta Artiego do wyrażenia zgody :P )

PS: Czekałem ponad minutę po "The End" i nic się nie stało.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Rav pisze:
Chętnie obejrzę trzeci odcinek. A w Fan Cornerze, który niedługo powstanie, będzie miejsce na stworzone przez was filmiki, w tym opowiadające o Aquamanie, jeśli Arti nie będzie miał nic przeciw. Chyba powinien się raczej ucieszyć, iż jego dzieło jest na tyle popularne, że powstają nawet fanowskie filmy, opowiadania (didix ball), itp. na temat Aquamana. Dzięki temu wiele osób dowiaduje się o Aquamanie i może podziwiać pracę Artiego. (subtelna zachęta Artiego do wyrażenia zgody :P )

Jak powstanie taki kącik to będzie fajnie :D Robie swoją animacje i może Ją wstawicie , wydaje mi sie dosyć dobra ta animka, ale więcej może powiedzieć BH bo On jako jedyny widział pierwszy odcinek :wink:
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Bart pisze:
Rav pisze:

Jak powstanie taki kącik to będzie fajnie :D Robie swoją animacje i może Ją wstawicie , wydaje mi sie dosyć dobra ta animka, ale więcej może powiedzieć BH bo On jako jedyny widział pierwszy odcinek :wink:
Hmmmmmmmmm no ale juz zapomnialem jaka ona jest no pzoa tym ze Krilan i Yamcha walcza z kims :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Gogeta
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Gogeta »

No całkiem całkiem myślę ,że powinieneś popracować trochę nad Ortografią i do kina możesz z tym iść :)
DRAGON BALL POZOSTANIE ZAWSZE W NAS!!

Obrazek
Awatar użytkownika
filip_3521
SSJ 2

Post autor: filip_3521 »

Ciekawe czy wyjdzie ten 3 odcinek. Ja te dwa odcinki już widziałem z pół roku temu :P
Robie też swoje fanowskie odcinki Dragon ball. Robie Dragon Ball D. Narazie jestem na 4 odcinku. Zamierzam wydać około 60 odcinków :D :smile: Jeden odcinke będzie trwał około od 2 do 3 min. :D
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Gogeta spójrz na datę postu przed Tobą ;_;
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Zablokowany