Najsłabszy wojownik w historii Dragon Balla ?
Moderator: Moderatorzy
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
-.- sam jestes frajerem stosuje sie a bynajmniej w moim otoczeniu lub chociazby w kreskówce Włatcy Móch. Jest ogólnie stosowane slowo "dednąć" coprawda nie istnieje w słowniku polskim ale potocznie sie uzywa no i w tej chwili wszystko co mowilem sie potwierdzilo a przynajmniej do ciebie, mowilem wyzej zeby juz sie nikt nieczepial NIE ISTOTNYCH słow, masakra wychodzi jaki jestes pozer -.-
Poziom widza równy poziomowi seansu. Ta bajka jest wyjatkowo durna, zresztą idiotyczne błędy gramatyczne w tytule wystawiają jej niezbyt pozytywną opinię.Majin Trunks pisze:stosuje sie a bynajmniej w moim otoczeniu lub chociazby w kreskówce Włatcy Móch
Używaja go gracze Tibii, kolejny wysoko zaawansowani emocjonalnie i fizycznie osobnicy.Majin Trunks pisze:Jest ogólnie stosowane slowo "dednąć" coprawda nie istnieje w słowniku polskim ale potocznie sie uzywa no i w tej chwili wszystko co mowilem sie potwierdzilo a przynajmniej do ciebie, mowilem wyzej zeby juz sie nikt nieczepial NIE ISTOTNYCH słow, masakra wychodzi jaki jestes pozer -.-
Tak więc wystawisz sobie nader pochlebne świadectwo, rzekłbym eteryczne, wysublimowane zachowanie godne prawdziwego mędrca.
BTW Tampon, Pam. Chłopcze bajki pomyliłeś. Pam to raczej w filmach oznaczonycch znaczkiem "Adult content".
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Majin Trunks pisze:Bra niejest bardziej sayajinką bo ona nawet czarnych wlosów niema jak Pan wiec przystalbym na tym ze to Pan jest bardziej sayajinka a Bra ziemianka
Ponadto wg twojej Teorii Tronkowie to tez nie sa sajanowie bo nie maja czarnych wlosow co?Chciales powiedzies Czlowieczka (?) a nie Ziemianka , mam racje? Ziemianka i Czlowieczka (?) to dwie rozne rzeczy np. Androidy SA Ziemianami a ludzmi nie
ZLE , Pan to Pan i to koniec , i ta czesto to mili (bynajmiej w polsce). Nie ma zadnej Pam , jest Pan(PAN TO TAKI STARSZY TYP PŁCI MĘSKIEJ)
BTW to nie jest starszy , tylko wyzszy (w stanowisku) , do tyrana/szefa (a niczym sie od siebie nie roznia
On napisal Tamp(i)on Piotrek "kun" , Razz dal Tampon (co bylo smieszne jak pieklo)Tampon
1up
Widac Dyakou popelnil ten sam blad pisac fanfik gdzie ponoc "poniza" moja osobe (a nie poniza gdyz to parodia mojej osoby , gdyz ma wiele bledow potwierdzajacych ze to ja) bo napisal "Big Ham" zamiast "Big Cham" (Wielka szynka? LOL)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ja "Władców Móch" nie oglądałem i nie będe oglądał, z tego co słyszałem, miało to być śmieszne, ale wyszło tragicznie, przy oglądaniu w brzuchu się przewraca od tekstów i gestów 'bohaterów'.Majin Trunks pisze:-.- sam jestes frajerem stosuje sie a bynajmniej w moim otoczeniu lub chociazby w kreskówce Włatcy Móch
Panowie, Tampon napisałem by było śmieszniej, tak jak BH napisał.pp3088 pisze:BTW Tampon, Pam. Chłopcze bajki pomyliłeś. Pam to raczej w filmach oznaczonycch znaczkiem "Adult content".
BH Daimaouji pisze:Razz dal Tampon (co bylo smieszne jak pieklo)
trochę dziwna ta dyskusja ale się włącze
zgadzam się z Bartusiem
sayianie zyskują siły przy tym kiedy są blisko śmierci
ale M Trunks też ma rację
sayianie również zyskują siły po śmierci
nie wiem po co się kłucicie
a co do Tapiona (czyta sie tak jak sie pisze, Pan czy Pam co mi za różnica i tak brzmi prawie tak samo) najbardziej podoba mi się wersja Razza i jej będę się trzymał
a włatcy móch no cóż, nie mam kanału z nimi to się nie będę wypowiadał
zgadzam się z Bartusiem
sayianie zyskują siły przy tym kiedy są blisko śmierci
ale M Trunks też ma rację
sayianie również zyskują siły po śmierci
nie wiem po co się kłucicie
a co do Tapiona (czyta sie tak jak sie pisze, Pan czy Pam co mi za różnica i tak brzmi prawie tak samo) najbardziej podoba mi się wersja Razza i jej będę się trzymał
a włatcy móch no cóż, nie mam kanału z nimi to się nie będę wypowiadał
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Goku ile razy po tym jak umarł dostawał nowe siły,
co prawda ja myśle, że to wiąże się z tym, że on był blisko śmierci i powinien dostać nowe siły ale zginął i Goku został ożywiony dzięki temu dostał te siłe
Vegeta też
co prawda ja myśle, że to wiąże się z tym, że on był blisko śmierci i powinien dostać nowe siły ale zginął i Goku został ożywiony dzięki temu dostał te siłe
Vegeta też
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ozywiony tylko leczy sily (poza Vegeta podczas walki z "wszechmocnym" Dzieciakiem Bu Bu) , Kakarotto stal sie silniejszy po smierci NAJPRAWDOPODOBNIEJ przez to ze trenowal w zaswiatach
BTW on osiagnal tylko USSJ1 i USSJ2 , SSJ2 osiagnal W zaswiatach NIE przed
BTW zmarl jako SSJ nie SSJ2 , mozna poznac po wlosach
Patrz goraGoku, przed pójściem do zaświatów osiągał SSJ2, wracając osiągnął SSJ3, chodzi mi o tę sytuację, kiedy wybuchł z Komurczakiem na planecie Kaio (SSJ), wracając walczył z Bubu (już SSJ3).
BTW on osiagnal tylko USSJ1 i USSJ2 , SSJ2 osiagnal W zaswiatach NIE przed
BTW zmarl jako SSJ nie SSJ2 , mozna poznac po wlosach
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Przecierz w Sadze Była Mowa że Goku Osiągnął Ssj3 Bo Ciągle Trenował.razz pisze:Goku, przed pójściem do zaświatów osiągał SSJ2, wracając osiągnął SSJ3, chodzi mi o tę sytuację, kiedy wybuchł z Komurczakiem na planecie Kaio (SSJ2), wracając walczył z Bubu (już SSJ3).Podaj przyklad bo ja nie widze
A Do Tematu To Najsłabszym Wojownikiem Był Chaozu POnieważ On Prawie Niż Nie Wnosił Ale Ładnie Potraktował Nappe Swoim Wybuchem :]
A Druga Najszłabsza Postać To Nappa Głupi Łysy Gruby xD Sayains Najgorsza POstać Zaraz Po Chaozu
strasznie nie lubię się kłucić z BH, bo jemu jest nie sposób udowodnić, że nie ma racji
tylko BH zauważ, że
na turnieju w zaświatach Goku walczył z Paulo Kuhanem (nie pamiętam orginalnej nazwy więc korzystam z przekładu USA) i Goku z nim wygrał! A jak polecieli do piekła uspokoić Cella i Freezę to Paulo zdjął jednym strzałem Cella! A Goku nie miał kiedy tam trenować. Więc musiał dostać nowe siły innego wytłumaczenia nie ma. No chyba, że Cell przestał koksować i mu wyniki opadły. Nie no ja trzymam się swoich racji.
tylko BH zauważ, że
na turnieju w zaświatach Goku walczył z Paulo Kuhanem (nie pamiętam orginalnej nazwy więc korzystam z przekładu USA) i Goku z nim wygrał! A jak polecieli do piekła uspokoić Cella i Freezę to Paulo zdjął jednym strzałem Cella! A Goku nie miał kiedy tam trenować. Więc musiał dostać nowe siły innego wytłumaczenia nie ma. No chyba, że Cell przestał koksować i mu wyniki opadły. Nie no ja trzymam się swoich racji.
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
Nie wiem czy wy normalni jestescie kluicie sie bo napisalem "dednąć" no oks jak wam niepasuje to umrzeć
Pam sie pisze zobaczcie na stronce Akiry
napisalem ze niedopowiedzialem ze po odzyskaniu sil po smiertelnym ciosie sila rosnie 2x wiec po cenzura piszecie o tym
sparwa tapiona nie wiem juz o cenzura biega moze sie pomylilem ze uslyszalem Tampion moze macie racje
@pp3088
Włatcy Móch to nie bajka tylko kreskówka animowana taka sama róznica jak Db to anime
pozatym niepomylilem ANIME a nie bajki lol bajka to np smerfy
@pp3088
nie nie gram w tibie ded jest potocznie stosowanym słowem bynajmniej w mojej miejscowosci bo nie wiem jak u was w stolycy? (akcent warszawski) zeby sie ktos cenzura znowu nieprzyjebal
chyba tylko Acer zgadza sie zemna ze po smierci sayanie w przypadku sagi "Goku" zdobywal nowe siły, chyba jako jedyny uwaznie ogladal db
nie wiem co jeszce napisac chyba tyle wystarczy
Pam sie pisze zobaczcie na stronce Akiry
napisalem ze niedopowiedzialem ze po odzyskaniu sil po smiertelnym ciosie sila rosnie 2x wiec po cenzura piszecie o tym
sparwa tapiona nie wiem juz o cenzura biega moze sie pomylilem ze uslyszalem Tampion moze macie racje
@pp3088
Włatcy Móch to nie bajka tylko kreskówka animowana taka sama róznica jak Db to anime
pozatym niepomylilem ANIME a nie bajki lol bajka to np smerfy
@pp3088
nie nie gram w tibie ded jest potocznie stosowanym słowem bynajmniej w mojej miejscowosci bo nie wiem jak u was w stolycy? (akcent warszawski) zeby sie ktos cenzura znowu nieprzyjebal
jakiej teori tronkowej po niku mozesz sie kapnąć ze raczej nie, powiedzialem ze bra niezasluguje na tytul half-sayanki bo walczyc niepotrafi albo poprostu niewidzialem LOL czytaj uwaznie.BH Daimaouji pisze:Ponadto wg twojej Teorii Tronkowie to tez nie sa sajanowie bo nie maja czarnych wlosow co?
chyba tylko Acer zgadza sie zemna ze po smierci sayanie w przypadku sagi "Goku" zdobywal nowe siły, chyba jako jedyny uwaznie ogladal db
nie wiem co jeszce napisac chyba tyle wystarczy
Dobra Dostawał Nowe Siły Ponieważ :razz pisze:Tak, ale to nie zmienia faktu, że:AnimKing pisze:Przecierz w Sadze Była Mowa że Goku Osiągnął Ssj3 Bo Ciągle Trenował.Acer pisze:Goku ile razy po tym jak umarł dostawał nowe siłyMój błąd.BH Daimaouji pisze:BTW zmarl jako SSJ nie SSJ2 , mozna poznac po wlosach
Jak Zginoł W Walce z Radimem To:
-Trenował
Jak Zginoł w Cell Game To :
-Trenował
itd.
Ale Ogólnie Masz Racje
A Co Do Błędu TO Człowiek Nie Komputer