DBGT : 100 lat pozniej (nowi bohaterowie)

Jeśli stworzyłeś coś ciekawego i chcesz się tym podzielić, zamieść swoją pracę w tym dziale.

Moderator: Moderatorzy

Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

calkiem fajny odcinek. fajnie sie czyta, ogolnie dobry fanfick, tak trzymac xD
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Ostatni odcinek jest dosyć ciekawy, ale niekiedy ciężko się domyślić kto co robił i kto co mówił. Jest to zawile napisane, musisz na tym popracować, starać się pisać tak, aby każdy mógł cię zrozumieć bez problemu. Poza tym ok.
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Hmmmmmmmm poza moja przemowa na poczatku i tych na koncu nie widze problemu z odgadnieniem kto powiedzial co

Ale dzieki za komplement Piotrek kun

A co do technik , to technika Vegety ktora ja uzylem nie ma imienia , smierc Kakarotta przez "braci legendarnych super sajanow" mozna samemu sobie wyobrazic , a (P) tronk uzyl Burning Attack i mieczem przecial (T) Tronka (tak samo zrobil z Cyborg Freeza)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

wrzucaj Bartuś nowy odcinek
i spróbuj jednak mój przeczytać xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

[hide]Odcinek 24 : "Rywal Księcia Bartusia?! Glupki ujawniaja sie"

Kakarotto z 0_0' wyrazem na twarzy puszcil Goku jr na Ziemie patrzac na tych dwoch "glupkow" a ja im na to - "Ho ho ho witajcie Byhy Daimaou i Anomkong". Dwoje glupkow patrzy zdziwonych , "znasz nasze imiona ale skad?" , a ja im na to "Umiem czytac w myslach he he".

"Heh" - powiedzial Byhy patrzac na mnie przez skauter , "widac Bartek , ze nie jestes silny , poziom mocy 5 , ale i tak pobawie sie z toba" , a ja mu na to "Nie byl bym tego taki pewny he he he" , A on na to "Co?!" , "Widzisz to moja ukryta moc , moja prawdziwa moc jest wyzsza niz mozesz sobie wyobrazic ludzki robaczku hehe BTW heh jak mogles stac sie taki zalosny?" , odpowiedzialem mu , a on mi na to "Hej szanuj swoich starszych chlopcze!" , wiec ja mu na to "O , czy obrazilem KrolOWA wszystkich ludzi? He he he BTW jestem wiele starszy niz myslisz , urodzilem sie PRZED narodzinami Kakarotta co tutaj widzisz" , Byhy ze zdziwieniem mowi "Co?!" , po czym powiedzialem "Heh , teraz czas was wybic , bo nie zaslugujecie zyc" , Skauter Byhy peka i on z przerazona mina mowi "czekaj Bartek mam pomysl , polaczymy sily co powiesz?" A ja mu na to "wolalbym porabanego Byhy ale dzieki za oferte" , Byhy dalej mowi "Ale , wysluchaj mnie Bartek (po czym patrzy za mna) A! LORD ROMAN!" "CO K...A?!" odwrocilem sie a Byhy atakuje mnie z fal KI po czym (myslac ze "zginalem") gada jakies glupoty :roll:

"Hej robaczku" Byhy sie zdziwil i powiedzial "jak to zrobiles?" a ja mu na to "twoj poziom mocy jest niski porownujac moj , teraz przygotuj sie pojsc droga Homo sapiens Mwahahaha" Byhy jest przerazony wiec mu mowie "Co jest? Nie wygladasz za dobrze :twisted:" Po czym probuje uciec , ale go doganiam i robie mu to co zrobil Vegeta z Kuim po czym mowie "heh smierdzace fajerwerki" po czym laduje i mowie "O , KrolOWA wszystkich ludzi!" Teraz Groly walczy ze swoim odbiciem i zabija go szybko. "Heh , jakie slabe stwory byly z nich" powiedzial KKRT a Groly na to "no".

Nagle pojawila sie tajemnicza postac

Narrator : "I tak dwaj glupcy zostali pokonani. Ale nagle poajwila sie postac. Kim jest ten tajemniczy osobnik?"

Postacie

Książe Bartuś
Groly
Kakarotto
Narrator
Byhy Daimaou
Anomkong[/hide]
Ostatnio zmieniony śr kwie 04, 2007 3:48 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 6 razy.

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

ładnie Bartuś ale stanowczo za krótko
pisz dłuższe odcinki, będzie co czytać xD
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Acer pisze:ładnie Bartuś ale stanowczo za krótko
pisz dłuższe odcinki, będzie co czytać
To ten odcinek nie jest dlugi? Dziwne widawalo mi sie ze jest dluzszy od tamtego

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Acer pisze:ładnie Bartuś ale stanowczo za krótko
pisz dłuższe odcinki, będzie co czytać xD
Cichoo Nie Czepiaj Się ;) Kto Powiedział że Muszi Być Długie ?? xD Lepiej żeby Było Krótkie I Fajnie Niż Dłuuugie I Beznadziejne A Ten Fanfick Jest Średni I Faajny ;)
Acer
SSJ 5

no ale jest za krótki
wiem, że dla Bartusia długość np mojego ff jest za duża ale mógłby przedłużyć swoje odcinki
dla mnie mój ff wcale nie jest taki długi, raczej średni a twój BH jest za krótki
no ale liczy się treść, a długość jak powiedział któryś z forumowiczów (nie pamiętam dokładnie) więc pisz Bartuś ładnie z sensem i staraj się dłużej
no to tyle
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Michal
Vegeta w DBCG odcinku 2 pisze:Popelniles ten sam blad co popelniles przedtem , nazwales mnie BH zamiast Bartkiem
(Troche zmienilem tresc jego mowy w tym odcinku)

Ale ta sprobuje pisac z sensem troszke , BTW ciesz sie w nastepnym odcinku bo wiesz kto w nim bedzie

BTW Kamil chcialem dac txty Anomkonga do ciebie , moze potem dam zeby bylo zabawniej :twisted:
dla mnie mój ff wcale nie jest taki długi, raczej średni
Porownujac niektore odcinki fanfika Piotrka kuna to masz racje

Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

właśnie do jego ff porównywałem xD
tak wiem xD
czemu piszesz AnomKonga?
chyba powinien być AnimKing xD
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Acer pisze:czemu piszesz AnomKonga?
Pisze Tak Bo To Mój Sobowtór A Ja Się Tutaj Nazywam GROLY I Jestem Bratem Broliego ;)
Acer
SSJ 5

AnimKing pisze:
Pisze Tak Bo To Mój Sobowtór A Ja Się Tutaj Nazywam GROLY I Jestem Bratem Broliego ;)
aha to wszystko wyjaśnia xD
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

chyba powinien być AnimKing
Byhy Daimaou i Anomkong to Moi i Kamila kopnieci umyslowo sobowtorzy z innego wymiaru :P (temu jest Daimaou a ja jestem Daimaouji , on jest przeciwienstwem mnie (jest w 100% zly i zachowuje sie jak kompletny duren) tak samo jak Amonkong jest przeciwienstwem Kamila , oczywiscie Anomkong nie jest bratem Broli'ego , tak samo jak Byhy nie jest spokrewiony z moim tata w tym swiecie)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Vodnique
Silniejszy Saiya-jin
Kontakt:

Post autor: Vodnique »

Hej.

Zacząłem czytać tekst od początku i pierwsze wrażenie jest takie, że nie wiem co napisać. Trudno mi zrozumieć konwencję zapisu tego Twojego fanfika, BH Daimaouji. Wygląda to trochę jak zapis sztuki teatralnej (dialogi), ale są też wstawki odnarratorskie - czyli bardziej proza jednak? Z drugiej strony masz takie rzeczy jak piosenka końcowa. Czyli co, scenariusz telewizyjny? Całkowity brak konsekwencji w tej kwestii...

Ta niespójność bardzo przeszkadza w odbiorze. Trudno w ogóle wczytać się w treść, a co dopiero traktować ją poważnie. Nie da się tu nawet mówić o jakimś stylu pisania. Błędy ortograficzne (np. "choć" zamiast "chodź") w ogóle pogrążają sprawę.

Z treścią, czyli fabułą jest niestety jeszcze gorzej. O co chodzi - nie wiadomo. Jakiś Saiyan (Ty), oczywiście niesamowicie silny, pojawia się na Ziemi nie wiadomo skąd i nie wiadomo dlaczego, po czym dopada Bogu ducha winnego Goku Jr - też nie wiadomo w jakim celu. Jest to wszystko trochę bez sensu. O czym jest ten Twój fanfik, możesz mi to wyjaśnić? Ja go nie rozumiem...

Generalnie, dobrze nie jest.
Też bym pił, gdybym pił.
ODPOWIEDZ