FANCLUB BAGIETY
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Skoro parodie Vegety sie polubilo to czemu nie go? Ale co tam Szparagas wyglada lepiejPitti pisze:To sie chyba nie doczekasz ^^Barni pisze:BH Daimaouji napisał/a:
BTW czekam na fan club Kacerotta
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Chyba KCRTaBarni pisze:Bo rysunek Bagiety wygląda fajnie, a KKRT obrzydliwieBH Daimaouji pisze:Skoro parodie Vegety sie polubilo to czemu nie go?
Ja go dalem na forum Bardocka czekawe czy ktos z polski tu przyjdzie sie dolaczyc?wazne zeby miec bagiete w podpisie
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
*Na sali słychać piski kobiet które mdleją oraz oklaski...*
*Powoli słychać jego kroki...światło pada na jego twarz...czy to...tak, tak to SINJU! twórca Bagiety!*
-"Dziękuje za oklaski ale to niepotrzebne...też was kocham..."
*Kobiety zaczęły wbiegać na scenę i oblegać Sinju*
-"Jako twórca Bagiety, chcę ogłosić że będa nowe poziomy Bagiety jak "Bagieta SSJ" czy "Majin SSJ Bagieta!" tak tak...dziękuj...uw..."
*Sinju zniknął wśród tłumu nagich kobiet*
*Powoli słychać jego kroki...światło pada na jego twarz...czy to...tak, tak to SINJU! twórca Bagiety!*
-"Dziękuje za oklaski ale to niepotrzebne...też was kocham..."
*Kobiety zaczęły wbiegać na scenę i oblegać Sinju*
-"Jako twórca Bagiety, chcę ogłosić że będa nowe poziomy Bagiety jak "Bagieta SSJ" czy "Majin SSJ Bagieta!" tak tak...dziękuj...uw..."
*Sinju zniknął wśród tłumu nagich kobiet*
Ooohhh Gunther you're so sexy!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Moze
BTW zapowiada sie nowa fanowska seria DB
Kacerotto i Bagieta scalaja sie w Kagiete i Bagierotta
2.No wszak to parodia postaci Vegety , ale Bagieta tez wydaje sie fajny (ale nie dolanczam)
BTW zapowiada sie nowa fanowska seria DB
Kacerotto i Bagieta scalaja sie w Kagiete i Bagierotta
1.DziwneWidzisz BH, nikt nie lubi warzyw a szczegulnie marchewy, ale skoro lubisz VEGETE to dalczego nie BAGIETE?
2.No wszak to parodia postaci Vegety , ale Bagieta tez wydaje sie fajny (ale nie dolanczam)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta wszak to PARODIA Vegety a nie on sam
I podoba mi sie pomysl Raddry'ego SP1 SP2 SP4 brzmi fajnie
I podoba mi sie pomysl Raddry'ego SP1 SP2 SP4 brzmi fajnie
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019