mam Zdanie rozpoczynamy dużą literą.pytanie (jak coś wymieniasz lub piszesz treść owego pytania, to powinieneś użyć dwukropka) jesli (po polsku pisze się "jeśli") ktos (po polsku pisze się "ktoś")zna linki z grami rpg o db prosze (po polsku pisze się "proszę")o linki(na końcu zdania stawia się kropkę)
Twoja wypowiedź jest bardzo krótka i nie ma sensu. Zastanowiłeś się nad tym? Napisałeś: "mam pytanie", ale żadnego pytania nie zadałeś. Nie zastosowałeś ani polskich liter, ani znaków interpunkcyjnych. Nikomu nie sprawia przyjemności czytanie takich postów. Dobrze Ci radzę wziąć się za siebie.
Twój post (nie zwiększając jego długości) powinien wyglądać tak:
Mam pytanie: czy ktoś z Was zna linki do gier RPG o tematyce DB? Jeśli tak, to proszę o podanie ich. Poza tym wypowiedź powinna być dłuższa. Pisanie jednozdaniowych postów lub tematów jest zaśmiecaniem forum.
Jak Ci się podoba Twój post, cały w czerwieni?
Dragon Fist
gry rpg o db
Moderator: Moderatorzy
gry rpg o db
Ostatnio zmieniony sob mar 17, 2007 8:38 pm przez winro, łącznie zmieniany 2 razy.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kolor -> (wybierz kolor)Acer pisze:co muszę zrobić żeby moje posty też były takie kolorowe?
BTW dam ci pare linkow do tych gier
www.ssjpower.net oraz dzial RPG Maker (mimo iz linki do gier nie sa juz aktualne MOZESZ zobaczyc w dziale linkow o RPG Makerze)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
- kOnGuS*kSg*
- Silniejszy Saiya-jin
Zal... Czlowieku wez sie opanuj ten temat jest juz praktycznie nie wazny a poza tym z czym ty tu wogle wyjezdzasz, zebys chociaz cos do niego sensownego napisal (wiem ze teraz tez psize cos bez sensu jak zawsze zreszta...)
prawnik jakis jego jestes czy co?
Nie odpisujcie na tego posta itp. po prostu jak widze cos takiego to az zal d**e sciska
Jakby MeTeO*kSg* wiedzial to by napisal. Co ty wogule piszeszkOnGuS*kSg* pisze:Niewie amoze sie zapytaz MeTeA*kSg*
Nie odpisujcie na tego posta itp. po prostu jak widze cos takiego to az zal d**e sciska

I'll become The King of Pirates!