Wiadomosc od niejakiego Tigera ktory napisal na forum DBF ze od marca ma byc DB, DBZ i DBGT w jakim stopniu ta informacja jest prawdziwa nie wiem ale bardzo prawdopodobne skoro Tigi to pisze:) Wypas news nie:)
Ehh Bilz ja juz to wiedziałem od troche dawniejszego czasu! Na dbzc i dbzgoku jest dzial petycja byśmy namówili ich do tego! A w marcu ma być DB w tvn7, oni już wykupili licencję na to. Lecz ile w tym prawdy, czas pokaze
mama na dzieje ze ta wiadomośc będzie prawdziwa . Fajnie by było zobaczyć DB znów w Tv a ja się zabezpieczam i sciągam po ang. odcinki jak by nie było, Mam już jak Frezer dostał w pyska
Mam nadzieję, że to nie są tylko plotki. Wysłałem maila do TVN 7 z pytaniem. Zresztą wszystko okaże się już w marcu. Jeśli to prawda, to nic nie będzie w stanie wyrazić mojej radości
A to treść newsa:
"Juz niedlugo jak juz zostało wczesniej napisane na cartoonnetwork bedzie lecial Dragonball a ja wiem ze leciec bedzie on takze na tvnsiedem od poczatku Marca 2005 Hura!"
Nie ma w tym żadnych dowodów, gość nie napisał dlaczego tak sądzi i każdy może sobie coś takiego napisać. Myslę jednak, że jest nadzieja, iż DB będzie w TV, ponieważ gdyby zmyślał celowo, wybrałby jakąś odleglejszą datę, np. lipiec 2006.
Dajcie se spokoj ktos wam wala wcisnal.... tak jak ze sprawdzaniem komputerow przed piractwem:P(tak jak u mnie bylo a u nikogo nie bylo hawudepekow:P) Ja dopiero uwieze jak zobacze:P
EDIT: Wiec GDZIE JEST NASZ DB?!?!?!??!:( juz polowa marca a tu nic:/
A byłem pewny że to nie plotka,no cuż.... trzeba sie przyznać do pomyłki. Na wiekszości stron o tym pisali więc uwierzyłem,lecz teraz wiem aby nie wierzyć w plotki....