Ulubiona zabawka z dzieciństwa
Moderator: Moderatorzy
- Master Robin
- SSJ 3
- Kontakt:
Ulubiona zabawka z dzieciństwa
Wiem że może być to dla was gupi temat ale trudno.Ja lubie takiego pluszowego pieska
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A jakby co to ja lubilem atari , niestety oni sprzedali Atari , ale Brat kupil mi nowe AtariLord Macix pisze:Moją ulubiną zabawką był .......... Pegasus. Ach te czasy
Największy problem był jak tata chciał tele ekspres oglądać
.
a co do misia to pewnie byal mastotka z Vegety moja kuzynka dala mi takiego , oczywiscie jest troche porwany bo moja psia ciotka go troche pogryzla , ale mimo co jego stan jest ok
BTW Mialem tez garaz ale ktos noga zapepnal i garaz pekl , wiec kupiony mi nowy garaz
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A ja tak , rozkladam zolnierzy bo roznych kierunkach lub , uzywalem Atalasu geograficznego any robic wojny o swiatrudi92 pisze:Moja ulubioną zabawa były tak jak u Artiego żołnierzyki, rozkładałem je po pokoju i prowadziłem wojny
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ja lubilem wiekszosc fajnych zabawek
Lubilem sie bawic postaciami z DB i nawalalem jedna o druga do mometu az jedna sie rozwalila (Przewaznie kkrt
) A wtedy kupowalem kolejna i znowu walczyli postacie (Wyobrazalem sobie walke np. kkrt i gohana w której gohan wygral) Zabawki te nie byly drogie bo chyba 1 figurka 5zl (Podróbki) dlatego lubilem j niszczyc 
Lubilem sie bawic postaciami z DB i nawalalem jedna o druga do mometu az jedna sie rozwalila (Przewaznie kkrt
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Tez takie figurki kupowalemThales pisze:Ja lubilem wiekszosc fajnych zabawek![]()
Lubilem sie bawic postaciami z DB i nawalalem jedna o druga do mometu az jedna sie rozwalila (Przewaznie kkrt) A wtedy kupowalem kolejna i znowu walczyli postacie (Wyobrazalem sobie walke np. kkrt i gohana w której gohan wygral) Zabawki te nie byly drogie bo chyba 1 figurka 5zl (Podróbki) dlatego lubilem j niszczyc
2.Wszak bawie sie nimi w bicie , ale jestem ostrozny
3.Przewaznie bawie sie nimi w FB Uprgade Version
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019