pp3088 pisze:kobieta Barbarzyńca będzie bardzo urodziwa
Co Kobieta Barbarzynca?! Fajnie , od zawsze gralem tylko Nekromanta , bo Barbarzynca byl dal mnie zbyt tepym osilkiem zeby nim grac , ale skoro bedzie mozna grac Kobieta Barbarzynca , to chyba zagram jako ona takze
A macie screeny niej? Bo jakos z tej strony nie moge tam wejsc
BTW trzecia czesci Diablo? Mam nadzieje ze 3 czesc Dungeon Keeper tez nie dlugo wyjdzie
Update
Wow Witch Doctor , to zapowiada sie lepsze niz granie jako Nekromanta
Troche glupio ze trzeba bedzie czekac okolo roku czekac, patrzylem na WP 20 minutowke i zapowiada sie nawet fajnie ciekawe ile bedzie kosztowac... oby nie duzo...
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Ja sobie najpierw ściągnę demo a potem się zastanowię nad kupnem ale diablo pewnie wyjdzie w tym samym czasie Co Gothic Arcania więc bardziej kupie Gothica niż diablo ale diablo sobie ściągnę pełną wersje
[ Dodano: Pią Lip 11, 2008 5:08 pm ]
A grał Ktoś W Dragon Ball Earth Special Forces ???
A grał Ktoś W Dragon Ball Earth Special Forces ???
Tak, ja grałem
che glupio ze trzeba bedzie czekac okolo roku czekac, patrzylem na WP 20 minutowke i zapowiada sie nawet fajnie ciekawe ile bedzie kosztowac... oby nie duzo...
Moim zdaniem to będzie około 2 lat. Blizzard teraz bardziej się skupia na swoim projekcie jakim jest StarCraft2 który prawdopodobnie ukaże się na początku nowego roku.
ale Gothic i tak lepszy
Nie znasz się .
patrzylem na WP 20 minutowke i zapowiada sie nawet fajnie
Tak, trailer był dość fajny ale trochę mi nie pasują te żywe kolory w grze ;/ . Gra traci przez to swój gotycki klimat . Najbardziej z tego traileru to podobali mi się bossowie xD .
ciekawe ile bedzie kosztowac... oby nie duzo..
Tutaj muszę Cię trochę zasmucić ponieważ gry Blizzarda to najtańszych nie należą xD.
skibix pisze:Moim zdaniem to będzie około 2 lat. Blizzard teraz bardziej się skupia na swoim projekcie jakim jest StarCraft2 który prawdopodobnie ukaże się na początku nowego roku.
Blizzard nie okreslil jasno daty wydania. bo zawsze mowi, ze musi dopracowac swoje gry w kazdym szczegole, wiec nie wiedza ile im zejdzie. Natomiast jeden z pracownikow wspominal o III kwartale 2009 roku.
skibix pisze:Tak, trailer był dość fajny ale trochę mi nie pasują te żywe kolory w grze ;/ . Gra traci przez to swój gotycki klimat .
Co kto lubi. Ja tam nie widzialem zadnych gotyckich klimatow w d2. W Diablo to owszem, muzyka byla najlepsza. Ale w Diablo 2? Co tam bylo gotyckiego?