Twoje fav characters

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Ile masz ulubionych postaci?

1
5
13%
2-5
28
74%
6-10
4
11%
Nie ma liczby z ankiety
1
3%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Gutek nieobrażaj sie,ja też lubie boliego ale i go naśladuje,pytaj sie u mnie w szkole :twisted:
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2004 7:52 pm przez skibix, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

gutek pisze:Sami sie leczcie :twisted: Ze mną wszystko Ok!!! Trzeba być prawdziwym fanem swojej fav postaci, a ja taki jestem i staram sie ich naśladować :x Pozdro prawdziwi fani :P
Popieram. Ja też udaje swoje fav characters i tylko zabijam na niby (lub w grach) , ludzie są takimi żałosnymi istotami naszczęście nie wszyscy są tacy egoisticzni.
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2004 9:32 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

BH uspokuj się,nietrzeba sie denerwować,ja biore mojego psa jestem vegetto a pies buu(fat buu :) )i kopie go jak herculesa cell(za co go lubie)i złości mijają 8)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

macix pisze:Ja biore mojego psa jestem vegetto a pies buu(fat buu) i kopie go jak herculesa cell(za co go lubie)
Kopnij lepiej kota wszak są to takie żałosne istoty! :twisted:
macix pisze:Dobry pomysł bo pies jest mój a kot to jest mijej siostry i szkoda psa z rodowodem :wink:
Hmmmmmmmmmmmm to pies jeszcze nie zabił tego kota? Hmmmmmmmm aż TAK bardzo boisz sie twojej siostry że nie nauczyłeś twego psa atakować koty?!
macix pisze:Ja biore mojego psa jestem vegetto a pies buu(fat buu :) )i kopie go jak herculesa cell(za co go lubie)i złości mijają 8)
A ja gram w SB3 , jestem Vegetą a mój przeciwnik to kakarotto , rozwalam kakarotta i złości mijają także :twisted:

Dobra kończmy te offtopicy albo będziemy mieć bany! Mówie Serio!
Ostatnio zmieniony pn sty 10, 2005 10:45 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 9 razy.
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Dobry pomysł bo pies jest mój a kot to jest mijej siostry i szkoda psa z rodowodem :wink:
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Zachowujecie się jak dzieci. Eh jak ciężko takie forum opanować. Jeszcze jakieś OTy i zamykam temat.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Moją ulubioną postacią jest Vegeta. Tak jak on jestem pełny dumy(ale bez przesady) i zawsze mam ochote puścić mały energetyczny atak w zatłoczonuch miejscach
Obrazek

Poza tym lubie Tronka i Gotena, a co za tym idzie, i ich fuzje
Obrazek

Poza tym kocham wszystkie fuzje, dlatego Vegetto i Gogeta są fav!!!
Obrazek Obrazek

Broli też jest niezły...,... tylko okropnie zły!!! I za to go lubie!!!
Obrazek

Oprócz tego lubie jeszcze Son-Gohana, Bardocka, Thalesa(Turtlesa) i wiele innych!!!
Ostatnio zmieniony czw gru 23, 2004 8:43 am przez Dae, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

Post autor: Trocinka »

Moją ulubioną postacią jest oczywiście Vegeta!! Normalnei uwielbiam go, kocham, szaleję ... :) On jest po prostu cudowny. Jego charakter... Ehhh...
Kurczę, fajny jest taki facet- taki dumny, chodzący własnymi ścieżkami, trzymający się an uboczu, taki niedostępny. Jedna wielka zagadka. A to, że zawsze chciał dorównać Songowi? Cóż, w koncu to on był księciem Sajanów... A Songo litujac się nad nim upokorzył go tylko. Porażki nei załamywały Vegety, wręcz przeciwnie- zmuszały do jescze większej pracy, mobilizowały.

I właśnie taki jest mój ideał faceta- z wiecznie drwiącym uśmiechem i rękoma skrzyżowanymi na piersiach. Ehhhh... Czemu takich nie ma w rzeczywistości????
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Trocinka pisze:Moją ulubioną postacią jest oczywiście Vegeta!!Noramlnei uwielbiam go, kocham, szaleję ... :) On jest po prostu cudowny. Jego charakter... Ehhh...
Kurczę, fajny jest taki facet- taki dumny, chodzący własnymi ścieżkami, trzymający się an uboczu, taki niedostępny. Jedna wielka zagadka. A to, że zawsze chciał dorównać Songowi? Cóż, w koncu to on był księciem Sajanów... A Songo litujac się nad nim upokorzył go tylko. Porażki nei załamywały Vegety, wręcz przeciwnie- zmuszały do jescze większej pracy, mobilizowały.

I właśnie taki jest mój ideał faceta- z wiecznie drwiącym uśmiechem i rękoma skrzyżowanymi na piersiach. Ehhhh... Czemu takich nie ma w rzeczywistości????

Normalnei uwielbiam go, kocham, szaleję ... :) Ej trocinka czy ty jesteś .......Gejem ??
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

macix pisze:
Trocinka pisze:Moją ulubioną postacią jest oczywiście Vegeta!!Noramlnei uwielbiam go, kocham, szaleję ... :) On jest po prostu cudowny. Jego charakter... Ehhh...

Normalnei uwielbiam go, kocham, szaleję ... :) Ej trocinka czy ty jesteś .......Gejem ??
1.Do twojej informacji Trocinka to dziewczyna

2.Ja też kocham Bardocka jako swojego tatusia i wcale to nie oznacza że jestem gejem :P

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

-Duma
-Mściwość
-Wredność
-Siła
-Twardość

Chyba wiadomo o kogo chodzi =]
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

Post autor: Trocinka »

Właśnie jestem dziewczyną LOL :) No, chociaż geje też są fajni :)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Atom pisze:-Duma
-Mściwość
-Wredność
-Siła
-Twardość

Chyba wiadomo o kogo chodzi =]
Hmmmmmmm , Bardock , Brolly czy Vegeta??????????? :?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

Nom tak moj błąd. Myslalem tylko postaciach pierwszo-planowych. Oczywiscie ze chodzi o Vegete. Tylko troche mnie to śmieszy. Jak mozna miec np 7 ulubionych postaci i pisac jakie to są...itd. Przeciez oni maja calkiem inne charaktery, przeciez oni sa calkiem inni = .=
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Trocinka czy cie pogieło :?: Jak można lubić gei :?: To jest obrzydliwe co oni robiom chyba że masz 5 lat,blond włosy i krencone loczki to wtedy zrozumiem :P
ODPOWIEDZ