Hahahhahahahah xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Temat jest o chomikach, więc nie offtopuję do końca mówiąc, że Pitti twój poziom wiedzy odnośnie userów jest żałosny ^^ A chomikowy user jest jeden ... Wy to tylko marna imitacja xD
Bart pisze: i dobrym pokarmem dla moich ptaszników
To niezly z ciebie debil... ptasznikom sie kupuje raczej zdechle szczury a nie chomiki ._.
Ptasznik nie zjadlby chyba nic zdechlego, musi cos sam upolowac zeby to zjesc, czy sie myle?
Ja chomiki i swinki morskie, pozniej kroliki, dawalem wezom.
Pomylka... xDnie chce mi sie juz odstawiac wykladu ktorego i tak nikt nie przeczyta, chodzilo mi mniej wiecej o to ze raczej sie szczury daje niz chomiki
Bart pisze: i dobrym pokarmem dla moich ptaszników
To niezly z ciebie debil... ptasznikom sie kupuje raczej zdechle szczury a nie chomiki ._.
przepraszam bardzo, ale jestem doświadczonym terrarystom, znam sie na ptasznikach, szczury i myszy można podawać można dawać nawet zdechłe tylko wtedy mniejsze prawdopodobieństwo że to zje a dotego jest nie mały smród w terrarium od zdechłego szczura lub myszy, dlatego wole dawać żywe i młode chomiki, bo są bardziej ruchliwe od myszy i pająk szybciej wyczuje gdzie sie znajduje fiara
a tego debila to sobie wypraszam
Pitti pisze:Pomylka... xDnie chce mi sie juz odstawiac wykladu ktorego i tak nikt nie
przeczyta, chodzilo mi mniej wiecej o to ze raczej sie szczury daje niz chomiki
dawaj ten wykład chętnie go przeczytam
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Ja wprawdzie nie miałem chomika, ale za to miałem koszatka (gatunek wiewiórki), który jest z grubsza do chomika podobny. Mocno gryzł, za bardzo nie dało się go pogłaskać, ba, nawet dotknąć był strach. Z wiewiórkami trzeba ostrożnie.