Pięciosłowna Dragonballowa opowieść
Moderator: Moderatorzy
Pewnego dnia na świat przyszedł... pewien bardzo zdolny, zabawny chłopiec... którego ciągnęło do sprośnych gazet... co nie podobało się jego... matce i ojcu, który był... jednym z najsilniejszych wojowników na... planecie Ziemia, na której toczy... się nieustannie walka ze złem. ... ojciec Barneya, bo tak się... zwał chłopiec, o którym mówimy... był jednym zniepokonanych wojowników na ... Ziemii i na codzień walczył... ze złem , które sie szerzyło..., gdyż przywódca Red Ribon zmuszał... ludzi aby walczyli po jego... stronie i kazał im rabować... różne kosztowności, ojciec Barneya niestety... nie dawał rady z tą... plagą zła i zginął w... studni za rogiem, zaś syn... wsciekł sie i postanowil sie ... wypróżnić, zanim zrobi coś głupiego... lecz przy załatwianiu swoich spraw... twarzą prosto w klopa wpadł! ... jednak zauważył to jego kumpel... i pomógł mu pozbierać się ... po czym Dae, bo tak... się nazywał odleciał w siną... dal, a nasz młody wojownik... postanowił poszukac Mistrza Mutaito, który... przez ostatnie tygodnie rozmyslał nad... tym jak wreszcie zmądrzeć i ... w końcu wpadł na pomysł... by pójść wreszcie trenować w ... jakimś zacisznym miejscu, lecz w... pewnym momencie poczuł znajomą ki ... obrócił się w lewą stronę... Nawet nie zobaczył jak go...
BTW. Co sądzicie o tym, by się dopisywać? Tak niewygodnie się czyta całość XD Poprostu ostatnio dadane pięć słów byłoby pogrubione, co Wy na to?
BTW. Co sądzicie o tym, by się dopisywać? Tak niewygodnie się czyta całość XD Poprostu ostatnio dadane pięć słów byłoby pogrubione, co Wy na to?
[quote=""]Pewnego dnia na świat przyszedł... pewien bardzo zdolny, zabawny chłopiec... którego ciągnęło do sprośnych gazet... co nie podobało się jego... matce i ojcu, który był... jednym z najsilniejszych wojowników na... planecie Ziemia, na której toczy... się nieustannie walka ze złem. ... ojciec Barneya, bo tak się... zwał chłopiec, o którym mówimy... był jednym zniepokonanych wojowników na ... Ziemii i na codzień walczył... ze złem , które sie szerzyło..., gdyż przywódca Red Ribon zmuszał... ludzi aby walczyli po jego... stronie i kazał im rabować... różne kosztowności, ojciec Barneya niestety... nie dawał rady z tą... plagą zła i zginął w... studni za rogiem, zaś syn... wsciekł sie i postanowil sie ... wypróżnić, zanim zrobi coś głupiego... lecz przy załatwianiu swoich spraw... twarzą prosto w klopa wpadł! ... jednak zauważył to jego kumpel... i pomógł mu pozbierać się ... po czym Dae, bo tak... się nazywał odleciał w siną... dal, a nasz młody wojownik... postanowił poszukac Mistrza Mutaito, który... przez ostatnie tygodnie rozmyslał nad... tym jak wreszcie zmądrzeć i ... w końcu wpadł na pomysł... by pójść wreszcie trenować w ... jakimś zacisznym miejscu, lecz w... pewnym momencie poczuł znajomą ki ... obrócił się w lewą stronę... Nawet nie zobaczył jak go... Ktoś trzasnał w wielki łeb...
Fight.
Pewnego dnia na świat przyszedł... pewien bardzo zdolny, zabawny chłopiec... którego ciągnęło do sprośnych gazet... co nie podobało się jego... matce i ojcu, który był... jednym z najsilniejszych wojowników na... planecie Ziemia, na której toczy... się nieustannie walka ze złem. ... ojciec Barneya, bo tak się... zwał chłopiec, o którym mówimy... był jednym zniepokonanych wojowników na ... Ziemii i na codzień walczył... ze złem , które sie szerzyło..., gdyż przywódca Red Ribon zmuszał... ludzi aby walczyli po jego... stronie i kazał im rabować... różne kosztowności, ojciec Barneya niestety... nie dawał rady z tą... plagą zła i zginął w... studni za rogiem, zaś syn... wsciekł sie i postanowil sie ... wypróżnić, zanim zrobi coś głupiego... lecz przy załatwianiu swoich spraw... twarzą prosto w klopa wpadł! ... jednak zauważył to jego kumpel... i pomógł mu pozbierać się ... po czym Dae, bo tak... się nazywał odleciał w siną... dal, a nasz młody wojownik... postanowił poszukac Mistrza Mutaito, który... przez ostatnie tygodnie rozmyslał nad... tym jak wreszcie zmądrzeć i ... w końcu wpadł na pomysł... by pójść wreszcie trenować w ... jakimś zacisznym miejscu, lecz w... pewnym momencie poczuł znajomą ki ... obrócił się w lewą stronę... Nawet nie zobaczył jak go... Ktoś trzasnał w wielki łeb...i zemdlał, obudzili go Barney...

Pewnego dnia na świat przyszedł... pewien bardzo zdolny, zabawny chłopiec... którego ciągnęło do sprośnych gazet... co nie podobało się jego... matce i ojcu, który był... jednym z najsilniejszych wojowników na... planecie Ziemia, na której toczy... się nieustannie walka ze złem. ... ojciec Barneya, bo tak się... zwał chłopiec, o którym mówimy... był jednym zniepokonanych wojowników na ... Ziemii i na codzień walczył... ze złem , które sie szerzyło..., gdyż przywódca Red Ribon zmuszał... ludzi aby walczyli po jego... stronie i kazał im rabować... różne kosztowności, ojciec Barneya niestety... nie dawał rady z tą... plagą zła i zginął w... studni za rogiem, zaś syn... wsciekł sie i postanowil sie ... wypróżnić, zanim zrobi coś głupiego... lecz przy załatwianiu swoich spraw... twarzą prosto w klopa wpadł! ... jednak zauważył to jego kumpel... i pomógł mu pozbierać się ... po czym Dae, bo tak... się nazywał odleciał w siną... dal, a nasz młody wojownik... postanowił poszukac Mistrza Mutaito, który... przez ostatnie tygodnie rozmyslał nad... tym jak wreszcie zmądrzeć i ... w końcu wpadł na pomysł... by pójść wreszcie trenować w ... jakimś zacisznym miejscu, lecz w... pewnym momencie poczuł znajomą ki ... obrócił się w lewą stronę... Nawet nie zobaczył jak go... Ktoś trzasnał w wielki łeb... i zemdlał, obudzili go Barney... i nieznajomy, w tajemniczym miejscu...
Pewnego dnia na świat przyszedł... pewien bardzo zdolny, zabawny chłopiec... którego ciągnęło do sprośnych gazet... co nie podobało się jego... matce i ojcu, który był... jednym z najsilniejszych wojowników na... planecie Ziemia, na której toczy... się nieustannie walka ze złem. ... ojciec Barneya, bo tak się... zwał chłopiec, o którym mówimy... był jednym zniepokonanych wojowników na ... Ziemii i na codzień walczył... ze złem , które sie szerzyło..., gdyż przywódca Red Ribon zmuszał... ludzi aby walczyli po jego... stronie i kazał im rabować... różne kosztowności, ojciec Barneya niestety... nie dawał rady z tą... plagą zła i zginął w... studni za rogiem, zaś syn... wsciekł sie i postanowil sie ... wypróżnić, zanim zrobi coś głupiego... lecz przy załatwianiu swoich spraw... twarzą prosto w klopa wpadł! ... jednak zauważył to jego kumpel... i pomógł mu pozbierać się ... po czym Dae, bo tak... się nazywał odleciał w siną... dal, a nasz młody wojownik... postanowił poszukac Mistrza Mutaito, który... przez ostatnie tygodnie rozmyslał nad... tym jak wreszcie zmądrzeć i ... w końcu wpadł na pomysł... by pójść wreszcie trenować w ... jakimś zacisznym miejscu, lecz w... pewnym momencie poczuł znajomą ki ... obrócił się w lewą stronę... Nawet nie zobaczył jak go... Ktoś trzasnał w wielki łeb... i zemdlał, obudzili go Barney... i nieznajomy, w tajemniczym miejscu...na północy, nieznajomy nazywał się...(oczywiście to późniejszy Żórawi Pustelnik)