Prace by Groku
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Moze byc , ale zeby bylo wszystkich widac , Bardock jak zwykle BARDZO widoczny , a Kakarotto , jak zwykle , MALO widocznyRudi pisze:No nie wiem nie umiem robić z taką dużą ilościa postacino chyba że to by była już tapeta
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie mam Goku jr , poszukaj na stronie z cellsami , stronie Vegetana i Marcina i takiej stronie ktora lubie , ktorej nie znam linku , przez formatRudi pisze:No to wyślij mi na pw te postaciebo napewno masz ich więcej niż ja
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
www.dbgt.admire.pl
adres strony DB GT
Co do blurów
Są to efekty, które nanosi się na grafiki w photoshopie. Najpospolitszym jest Dream Blur.
Jak go zrobić? Bardzo prosto.
Bierzemy jakąkolwiek grafikę i kopiujemy dwa razy (ctrl+j). Następnie na najniższej warstwie z grafiką dajemy Filtres/Blur/ Gaussian Blur i ustawiamy wartość na 2. Na warstwie środkowej ustawiamy na 0,5, a ostatniej takim samym sposobem 0,1. Te 2 warstwy ustawiamy na Soft Light.
UWAGA! Często wystarczy dać blur na ostatniej, czyli znajdującej się najniżej warstwie, ponieważ po pozostałych 2 robi się zwyczajnie niewyraźne. Sama wartość 2 może być także zmiejszana do minimum 1.
adres strony DB GT
Co do blurów
Są to efekty, które nanosi się na grafiki w photoshopie. Najpospolitszym jest Dream Blur.
Jak go zrobić? Bardzo prosto.
Bierzemy jakąkolwiek grafikę i kopiujemy dwa razy (ctrl+j). Następnie na najniższej warstwie z grafiką dajemy Filtres/Blur/ Gaussian Blur i ustawiamy wartość na 2. Na warstwie środkowej ustawiamy na 0,5, a ostatniej takim samym sposobem 0,1. Te 2 warstwy ustawiamy na Soft Light.
UWAGA! Często wystarczy dać blur na ostatniej, czyli znajdującej się najniżej warstwie, ponieważ po pozostałych 2 robi się zwyczajnie niewyraźne. Sama wartość 2 może być także zmiejszana do minimum 1.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 
Dzięki Szpane spróbuje coś z tym zrobić
może mi coś wyjdzie 
[UPDATE]
Połączyłem post, następnym razem edytuj jeśli możesz - Dae
Chciałem to zrobić ale tak to byście nie zauwarzyli że cos dopisąłem
a i mam nową prace nie wiem czy lepsza ale napewno troche inna -

[UPDATE]
Kolejne 2 prace -

Prosze o ocenienie ich
(zwłaszcza licze na ocene Szpanera)
[UPDATE]
Co to jest to Soft Light ??Szpaner pisze: Te 2 warstwy ustawiamy na Soft Light.
Połączyłem post, następnym razem edytuj jeśli możesz - Dae
Chciałem to zrobić ale tak to byście nie zauwarzyli że cos dopisąłem

[UPDATE]
Kolejne 2 prace -

Prosze o ocenienie ich
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Szpaner ci podal strone www.dbgt.admire.pl teraz cellsy i masz caaaale stado do wyboru
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5