Lubicie jak robale pełzają jeśli tak to kupcie sobie wormsy a jeśli ktoś ma jusz wormsy to możemy o nich tu pogadać naprzykład kto lubi jaką broń ja lubie święty granad
Uwielbialem serie Wormsow do czasu az przeszla w 3D , wersja 2d rzadzi niepodzielnie do dzisiaj , moja ulubiona bronia jest oczywiscie banan i latajaca owca najlepije sie w to gra jak jest duzo osob super giera .
Szkoda ze autorzy zdecydoawali sie przejsc na 3d to juz nie to samo ,jest o wiele nudniej i ciezko sie celuje moze powroca w koncu w 2d . Moja ulubiona plansza jest zlomowisko samochodow , zwlaszcza jak puszczam Armageddon.
No to prawda zwlaszcza jak sie ustawi na max. poziom przyplywu to wtedy robale ida bul bul , ta gra jeest najlepszym multiplayerem na wiele osob sprawia mnostwo radochy .Jaka jest twoja ulubiona plansza?
Masz racje super gra a misje zalicza sie bardzo fajnie sa wciagajace ma sie konkretny cel i zazwyczj trzeba gdzies dojsc albo zebrac skrzynki z dodatkowymi bronmi ta gra starcza na dlugi czas .
Wolak pisze:Masz racje super gra a misje zalicza sie bardzo fajnie sa wciagajace ma sie konkretny cel i zazwyczj trzeba gdzies dojsc albo zebrac skrzynki z dodatkowymi bronmi ta gra starcza na dlugi czas .
Kto zmienia tamat ja ? powiedzialem ze nie gralem w nie nigdy na GameBoy ,ale nie chwilea chyba jednak widzialem je u kuzyna 7 lat temu ,ale tylko tyle nie mialem stycznosci wiecej .