Wakacje 2006.
Moderator: Moderatorzy
Wakacje 2006.
Wakacje się zbliżają. Tylko gdzie je spędzić. Powiedzcie co wy będziecie robić. Ja:
Oleśnica - z dziadkami
Rudnik - z rodziną Tommy;'ego ( i z nim)
Morze
Ostatnio zmieniony sob lip 14, 2007 7:42 am przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

tak bedą wyglądać moje wakacje w wielkiem skrócie
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
W sumie tak! Ja przecież jestem na forach dziennie 4 godziny, a jak odpuściłem sobie jeden dzień, to następnego dnia na forach jestem godzin 6-8! Może nie pisze za często, ale staram się wszystko czytać. Czasem brakuje mi czasu na gre...bobercik pisze:Wakacje - fajnie, ale dużo zaległości na forach
W Wakacje będe napewno łaził wszędzie(to jest chodził po kolegów i łaził, to na jakąś polanke, to po lasach, bo Bukowno to takie zalesione miasto)
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
Hmmm, fobry pomysł mam! Ale troche kosztowny... Moglibyśmy zorganizoawać "Forumowe Wakacje". Z czym to się je? Polega to na tym, że wyjedziemy gdzieś całą ekipą forum. Poznamy się lepiej i wogóle, pomysł nie głupi, ale kosztowny. Ja nie wiem, czy byłbym w stanie, bo mam kłopoty finansowe, ale inni userzy prosze bardzo ^^
pod koniec lipca do chorwacji
ja w śirodku sierpnia wyjerzdzam na obuz
ja w śirodku sierpnia wyjerzdzam na obuz
Ostatnio zmieniony czw lip 13, 2006 10:45 am przez adrian, łącznie zmieniany 2 razy.
Rewelacyjny pomysł Dae ,zawsze cię docieniałem i miałem rację ,masz genialne pomysły .Jestem jak najbardziej za .Szczególnie miła byłaby obecność Rav-a : ) ,którego chciałbym poznać osobiście .dae pisze:Hmmm, fobry pomysł mam! Ale troche kosztowny... Moglibyśmy zorganizoawać "Forumowe Wakacje". Z czym to się je? Polega to na tym, że wyjedziemy gdzieś całą ekipą forum. Poznamy się lepiej i wogóle, pomysł nie głupi, ale kosztowny. Ja nie wiem, czy byłbym w stanie, bo mam kłopoty finansowe, ale inni userzy prosze bardzo ^^
Uwertura...

- GokuSSJ = Dyninio
- SSJ 2
- Kontakt:
W miedzy czasie chodzenie do kolegow i babci
Zapraszam wszystkich fanow anime[a jest ich tutaj chyba duzo
] Na moje najnowsze forum o tematyce anime
www.ssjanime.fora.pl
www.ssjanime.fora.pl